Log in
Thor Header

Outlaw

Eindejaarscross op vernieuwde omloop in Stekene

Op zondag 10 december wordt de zevende editie van de Open Eindejaarscross in Stekene-Nieuwdorp betwist. Het is de afsluiter van het Belgische seizoen, georganiseerd door Team Verhulst en MC Samen Sterk van MCLB. In tegenstelling tot vorige jaren werd er niet gewerkt met voorinschrijvingen. Het is koffiedik kijken wie er komt mee rijden. Wouter Van Massenhoven werd vorig jaar dubbelwinnaar voor Dylan Verleysen en Jilani Cambré. Nancy van de Ven was de snelste in de MX2.

Er kan ingechreven worden tussen 07.30 en 09.00 uur. Alle deelnemers rijden in hun normale klasse. Bovendien moeten FMWB, FPCNA, AMPL en VLM-piloten geen dagvergunning betale. Iedereen rijdt voor de onkostenvergoedingen die na afloop wordt uitbetaald. Volzette kllssen worden gesplitst.

Voorziene klassen: VTR, Aspiranten-Beloften-Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1, Dames, Quads, Junioren MX2 en MX1, Nationalen MX2 en MX1, Inters MX2 + MX1 en Zijspannen. Eerste start om 10.15 uur. De gekende zandomloop kreeg een nieuwe layout met drie springbergen, twee putten en een kombocht.  De baan ligt er kurkdroog bij.

In Stekene kan je ook het Motorgazet jaarboek aanschaffen.  Locatie: Nieuwdorp in Stekene.

no img

06/12/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountHPIBakens MotorsportMxtopshopTVE SportsHaan WheelsMxWorldlaurense motorsUltimateDesmet MotorsportEmxTradeDhondtPutolineLeon SagaertJepfraShock TherapyBud Racing