Log in
Thor Header

Outlaw

CSS Hossegor: Yentel Martens op zoek naar eerherstel.

Het gaat snel. Een week na Saint Legèr de Balson trekt de CSS-karavaan naar Hossegor. Een dorpje van 3500 man en een paardenkop groot, maar de favoriete badplaats van schrijfster Françoise Sagan, zanger Gérard Lenorman en vooral ook van oud-president  ‘de la publique - eh alors’ François Mitterand.

In de badplaats wordt de vierde wedstrijd van de CSS gereden. Nogal wat Belgen ondernemen de trip van meer dan 1000 km, want gelegen op een half uurtje van Biarritz.

Na zijn diskwalificatie zint Yentel Martens op eerherstel. Hij was de beste in Sain Legèr, maar botste op het reglement. Dit heeft voor gevolg dat Richard Fura de nieuwe leider wordt voor Axel Van De Sande, Jeffrey Dewulf en Daymond Martens; Ricky Claus staat achtste en we weten niet of de nummer 17, Steve Ramon van start gaat.

Bij de Juniores is Killigan Delroeux onze beste man. Bij de Quads twee rijders in de top tien. Tuur Van Hoof is zevende, Kelly Verbraeken tiende. Namenaar Ugo Moors staat derde bij de Beloften. Via de website kan je zowel zaterdag als zondag de wedstrijdtiming live volgen.

 

no img

06/12/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBakens MotorsportPutolineLeon SagaertTVE SportsJepfraHPIMxtopshopMxWorldBud RacingUltimatelaurense motorsDesmet MotorsportHaan WheelsShock TherapyDhondtEmxTrade