Log in
Thor Header

Outlaw

KTM: Amerikaanse line-up bekend.

Afgelopen week maakte KTM USA zijn troepen voor 2018 bekend. Ze nemen afscheid van titelverdediger in de SX450, Ryan Dungey. Maar ze zijn goed gewapend voor het nieuwe seizoen binnen en buiten. Marvin Musquin is al top sinds Las Vegas, en trok die lijn door naar Parijs en Geneve. Niet met de sterke tegenstand in de USA zelf, maar toch. Tweede man wordt Broc Tickle, tiende in de SX. Roger De Coster blijft teamleider en er zal getraind worden bij Aldon Baker.

Satelliet team Troy Lee – Red Bull – KTM komt aanzetten in de 250 met rookie Sean Cantrell, Jordon Smith en de wat meer gelouterde rijders Shane McElrath en Alex Martin. Jessy Nelson, die in augustus 2017 verlamd raakte na een val in Unadilla Valley zal het team blijven ondersteunen met advies.

Een derde team is dat van Rocky Mountain ATV/MC – WPS – KTM. Ze doen de mix: twee rijders in de 450 en 2 in de 250, zowel in de SX als de nationals. Blake Baggett en Benny Bloss gaan voor de zware machine. Dakota Alix en de Venezolaan Anthony Rodriguez kiezen resp. voor de West- en East coast SX-kompetitie.

Credits: S. Cudby

 

no img

06/12/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountHPIBakens MotorsportMxtopshopTVE SportsHaan WheelsMxWorldlaurense motorsUltimateDesmet MotorsportEmxTradeDhondtPutolineLeon SagaertJepfraShock TherapyBud Racing