Log in
Thor Header

Outlaw

Auto- en Motorsalon van 12 tot 21 januari

Vanaf eind volgende week is er weer de jaarlijkse hoogmis van de auto- en motorfabrikanten. FEBIC organiseert al voor de 96ste maal het Autosalon.

 

Wie zich wil vergapen aan de exotische modellen, of wie zich gewoon een nieuw voertuig wil aanschaffen kan dit salon niet aan zich laten voorbij gaan; De verkopers zetten hun beste beentjes voor inzake prijsvorming. Al zal de ervaren autokoper ook buiten het salon wel wat uit de brand kunnen slepen.

 

Het motorsalon wordt niet zomaar een aanhangsel. In de paleizen 8 en 9 komen de tweewielers aan bod. Dat zijn de paleizen rechts als je via Parking C binnen komt.

Wat veel bezoekers niet weten is dat er buiten het louter showen van auto’s en motoren vaak ook heel wat randactiviteiten worden georganiseerd. Waar je naar kan kijken of zelf mee doen.

 

Voor het publiek is het salon geopend van vrijdag 12 januari tot en met zondag 21 januari. Er zijn nocturnes op 12, 15 en 19 januari, dan kan je er rond struinen tot 22.00 uur. De persdag is al op woensdag en wie de koning wil zien met een ticket voor de B to B zien te bemachtigen voor donderdag.

 

Op de website van FEBIAC staan ook een aantal (zeer interessante) tips om aan gratis kaarten voor het salon te bemachtigen.

 

Alle info vindt u HIER

 

no img

07/01/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBud RacingDesmet MotorsportTVE SportsLeon SagaertDhondtMxtopshopJepfraHaan WheelsHPIEmxTradeBakens MotorsportUltimateShock TherapyMxWorldlaurense motorsPutoline