Log in
Thor Header

Outlaw

UPDATE Relaas Raf Belmans: CSS Grayan et Le Hopital

UPDATE: VLM-crosser Raf Belmans rijdt kwasi alle wedstrijden van de CSS. Hier het verslag van de Kempenaar. "Gisteren de voorlaatste wedstrijd van het CSS strandrace kampioenschap voor een 3-uurs race. Met de start wat tegenslag gehad door velen stenen op het strand is mijn bril kapot gegaan. De eerste ronde met beperkt zicht naar de pitstop moete rijden. Pas als 105de door gekomen na een ronde. Dan een goed tempo kunnen gaan rijd en na 2 uur tot op plaats 30 kunnen terug komen. Met nog 1uur wedstrijd en een goed gevoel op de moto zat de top 20 er zeker in. Maar een steen raakte een keolingdarm lek. Ik ben aan de kant moeten gaan.Gelukkig stond ik nog boven aan de straatkant en zijn ze tot bij mij kunnen komen met het nodige materiaal voor te herstellen. Heel veel tijd verloren en op een 55pl kunnen finishen. Er zat veel meer in !"

 

Gisteren al kwamen onder meer de Juniores in actie. Onze landgenoot Killigan Delroeux (MC Mikkola) werd andermaal tweede achter Alexis Collignon. Delroeux staat 5de in zijn klasse 250 4-takt.

Bij de Quads gig de zege naar  Jeremie Forestier. Mike Van Grinsven werd derde. De Belgen reden niet echt voorin. Oliver Vandendijck werd 9de, Kelly Verbraeken 20ste enTuur Van Hoof 46ste. Forestier blijft leider voor Van Grinsven.

 

Voor wat er vandaag gereden werd verwijzen we u naar Thor!

Fotos: Chapeliere en Martens, credits Xavier Leporcher.

 

no img


Geen Belgen voorin bij de Beloften. Paco Destercq werd negende en Junior Bal veertiende.

 

Op het moment dat we dit schrijven lopen de laatste Elite rijders nog binnen. Aan de uitslag verandert dat niks vooraan.

 

In de aanvangsfase leidde Camille Chapelièrre voor Nicolas Prevot en Daymond Martens. Na die eerste ronde reed Yentel Martens als zevende, Jeffrey Dewulf op 20 en Axel Van De Sande was 24ste.

 

Halfweg, dus na 1.30 uur kwam Milko Potisek als leider door met Nathan Watson op twee en Chapelière op drie. Daymond Martens zat nog altijd op vier en Van De Sande was al opgeschoven naar de tiende plaats. Nog verder troffen we Ricky Claus (23), de teruggevallen Dewulf (43), Raf Belmans (47). Ondertussen waren al twee favorieten uit de wedstrijd. Richard Fura ging er na twee ronden uit en Yentel Martens in de vierde.

 

Met nog een half uur te gaan kregen we opnieuw Chapelière als leider voor Watson en D. Martens. Toch zou Camille het niet uitzingen.

 

Toen de heren na dertien ronden werden afgevlagd, bleek Watson de snelste. Hij telde 2.45 minuten voorsprong op Chapelière en Daymond Martens volgde op meer dan 6 minuten. Enkel Seb Dulot en Thimothee Florin reden evenveel ronden. Axel Van De Sande werd zesde, Ricky Claus 20ste, Kevin Gauniaux 37ste en Raf Belmans 55ste. dit is een officieuze uitslag.

 

Hier wat beelden van de zaterdag (Quads en andere klassen).

 07/01/2018 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountBud RacingDesmet MotorsportTVE SportsLeon SagaertDhondtMxtopshopJepfraHaan WheelsHPIEmxTradeBakens MotorsportUltimateShock TherapyMxWorldlaurense motorsPutoline