Log in
Thor Header

Outlaw

Samenwerking tussen BMB en FFM

Half december vond er een vergadering plaats in de burelen van de Franse bond (FFM) om de samenwerking tussen de BMB en de FFM te bespreken. De BMB was vertegenwoordigd door voorzitter Olivier Rougraff, secretaris-generaal Stijn Rentmeesters. Marc Parizel, BMB coördinator BEX en Mevr. Josiane Melard (FPCNA) waren eveneens aanwezig gezien diverse BEX en FPCNA wedstrijden in Frankrijk worden ingericht.

De Franse bond was vertegenwoordigd door voorzitter Jacques Bolle en algemeen directeur, Sébastien Poirier. Diverse verantwoordelijken van de betrokken Franse regio's waren aanwezig.

In 2018 zullen er opnieuw dankzij het samenwerkingsakkoord tussen de FFM en de BMB verschillende wedstrijden van het Belgische kampioenschap in Noord-Frankrijk plaatsvinden.

De BMB rijders die bij hun vergunning de optie BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) onderschrijven moeten ook in 2018 geen Pass circuit van de FFM aankopen om verzekerd te kunnen trainen in Frankrijk.

no img

10/01/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountlaurense motorsEmxTradeJepfraMxtopshopDesmet MotorsportHPIDhondtShock TherapyPutolineUltimateMxWorldBakens MotorsportLeon SagaertTVE SportsHaan WheelsBud Racing