Log in
Thor Header

Outlaw

Tyler Bowers zeker van de ADAC SX titel.

Hij is momenteel onze favoriete SX-rijder. Persoonlijk dan. In Zuidbroek stal hij ons hart vanwege zijn prestatie, vanwege zijn aangenaam voorkomen en vanwege onze wederzijdse liefde voor de Woodford Reserve bourbon.

Vorige week nog schitterde hij als privateer, nu ja, in de SX van Anaheim waar hij netjes veertiende werd tussen alle fabrieksrijders.

Maar hij zag dat er in Dortmund een dikke geldprijs op hem lag te wachten. En daarom gaf hij forfait voor Houstond en trok naar de Westfalenhalle. Tyler won de finale met een riante voorprong op  Florent Richier, Dominique Thury en Christophe Martin. De bonus is bovendien dat hij eindwinnaar wordt van de ADAX SX Serie (Stuttgart, Chemnitz en Dortmund). Hij kan niet meer bij gehaald worden door Thury, de nummer twee. Die blijft wellicht tweede tenzij hij vandaag een zware steek laat vallen.

no img

13/01/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountlaurense motorsEmxTradeJepfraMxtopshopDesmet MotorsportHPIDhondtShock TherapyPutolineUltimateMxWorldBakens MotorsportLeon SagaertTVE SportsHaan WheelsBud Racing