Log in
Thor Header

Outlaw

De kalender voor het weekeinde

Planning aan’t maken voor het weekeinde? ’t Zal allemaal nog ver van onze deuren zijn. Laat ons beginnen in de USA. Daar trekt het SX-peloton voor de tweede maal naar Anaheim, om het Angel Stadium nog eens te laten vollopen. Zeker nu twee favorieten al gedeukt werden. Maar kom, Eli en Marvin hebben twee en een week kunnen rusten. Alleszins met Anderson en Roczen die nog niet uit vielen belooft het een spannend  verhaal te worden.

Voor de rest: klikken op Thor.

Derde cross ook voor de West Coast rijders. Daar scheiden Plessinger, McElrath en Savatgy zich af.

Ook de Arenacross rijdt van het tweekende. De (semi)pro’s rijden zaterdag in Wilkes-Barre. Nooit van gehoord? Wij ook niet. Toch goed voor 40.000 inwoners in Pennsylvania. Gavin Faith leidt hier voor de nieuwkomer – vooraan toch - Jacob Hayes.

Nieuw bij Arenacros UK is Nicolas Aubin. Die dacht er aan om platte rust te nemen. Birmingham, daar moet U naar toe voor de derde wedstrijd. Ondertussen leiden de Fransen met overtuiging: Soubeyras op één, Lefrançois op twee, en kampioen Ramette zal weer sterk moeten terug komen.

En don’t forget: volgende week Le Toucquet!

 

no img

18/01/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountJepfraBakens MotorsportHPIBud RacingDesmet MotorsportShock Therapylaurense motorsUltimateTVE SportsLeon SagaertMxtopshopMxWorldHaan WheelsPutolineEmxTradeDhondt