Log in
Thor Header

Outlaw

Harri Kullas wint Goes SX

In Zuidbroek twijfelde hij er nog aan of SX zijn ding wel was. Ondertussen heeft de Fin zich al enkele malen getoond. Hetzij sterk, het zij minder sterk. In Goes – vol huis zaterdag - liet hij er geen twijfel over bestaan. Hij startte als leider voor de Fransman Florent Richier en de Deen Mathias Jorgenson. Jens Getteman werd even vierde en werd dan gepakt door Boris Maillard. Die zou enkele ronden voor het einde ook Jorgenson van de derde plaats halen. De top vier lag vast en Getteman moest na driekwart wedstrijd nog Yannis Irsuti voor laten. Ook Nolan Cordens haalde in Goes de finale en werd daarin achtste.

Heikki Geens werd in de reeksen aangereden en liep een enkelbreuk op. Erger was het gesteld met Dylan Delagrense, de broer van Bryan, wiens portret we vorige week nog publiceerden. Hij kwam zwaar ten val en is met zware letsels naar het ziekenhuis gevoerd. Een update volgt zodra we zekerheid hebben over zijn toestand.

Nog wat Belgen: Douwe Van Mechgelen werd 6de in de 65 cc. Troy Verburgh 4de in de 85 cc. Arendonkenaar Jef Janssen en Benny Willemsen haalden net de top tien in de Nationalen klasse. Nick Lamote miste net het podium in de MX2 waar Brent Borleau negende werd.

Credits: FB Kullas.

 

no img

21/01/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountJepfraBakens MotorsportHPIBud RacingDesmet MotorsportShock Therapylaurense motorsUltimateTVE SportsLeon SagaertMxtopshopMxWorldHaan WheelsPutolineEmxTradeDhondt