Log in
Thor Header

Outlaw

Data Open Kempen Kampioenschap 2018

Na de successen van het Open Kempen Kampioenschap in 2016 en 2017 wordt ook dit jaar de samenwerking tussen MCO Oirschot, MC de Wielewaal uit Reusel en MCC de Kempen uit Eersel weer voortgezet. Met het resultaat dat ook dit jaar weer in 6 wedstrijden gestreden kan worden om het Open Kempenkampioenschap 2018.

Er zijn wat aanpassingen doorgevoerd. Die leest U onder Thor!

 

no img


De opzet is nagenoeg hetzelfde als vorig editie. Er zijn wel wat wijzigingen in de klassen.

Zo komt de Jeugd Quadklasse te vervallen en zullen de klasse-indelingen bij de hobbyrijders op cilinderinhoud zijn. Dit komt neer op een 125, 250 en 500cc hobbyklasse. Er wordt geen verschil meer gemaakt in 2- of 4-takt. De startbewijshouders wordt in één klasse verreden. 

Alle rijders, jong en oud met een basis- of wedstrijdlicentie kunnen deelnemen. Na iedere wedstrijd hebben we een dagklassement met mooie prijzen.

Direct na de laatst verreden wedstrijd zullen de kampioenen van het “Open Kempen Kampioenschap 2018” gehuldigd worden.

De data van het kampioenschap zijn:

Wedstrijddata Open Kempen Kampioenschap 2018

25 maart: Eersel        

06 mei:            Reusel

27 mei:            Eersel 

10 juni:            Reusel

26 augustu:s   Reusel

14 oktober:      Oirschot          Alles klassen aan de start incl. uitreiking Eindklassement

Graag zien we je op zondag 25 maart aan de start van de eerste wedstrijd in Eersel bij MCC de Kempen. Aanmelden is vanaf nu mogelijk via de website van MCC de Kempen.

Inschrijven op de dag zelf is van 08.00 tot 09.00 uur. Aanvang wedstrijden 11.30 uur. Voor meer informatie en het raadplegen van het reglement ga naar de website van een van de deelnemende verenigingen.

 23/01/2018 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountJepfraBakens MotorsportHPIBud RacingDesmet MotorsportShock Therapylaurense motorsUltimateTVE SportsLeon SagaertMxtopshopMxWorldHaan WheelsPutolineEmxTradeDhondt