Log in
Thor Header

Outlaw

Geef blaren geen kans meer met het nieuwe Neken SFH Stuur

Veel rijders hebben er last van.... na een paar ronden, zeker na de winterstop krijg je al last van blaren op je handen, soms tot bloedens toe. De reden: de impact van het rijden wordt rechtstreeks getranfereerd naar de handschoenen via de handvatten, dit wrijft dan tegen de huid van je hand.

Thor it voor meer over de SFH-sturen

no img


Sturen-fabrikant Neken ontwikkelde de Smooth Feeling Handlebar of de SFH sturen. Het uiteinde van het stuur is dunner gemaakt zodat je dikwandigere handvatten kunt gebruiken. Deze werden ontworpen door Neken om dezelfde diameter te behouden ondanks de dikkere handvatten. Het rijcomfort is echter verbazingwekkend, de handvatten absorberen zoveel trillingen wat een enorm verschil maakt tov de huid op je handen. Het resultaat is geweldig, meer rijcomfort, langer rijden zonder pijn. Meer plezier!!

Je moet het geprobeert hebben anders geloof je het niet. De SFH, de gasklos met adapters en de speciale SFH Handvatten zijn er in diverse kleuren en ontwerpen. De prijs van het stuur met handvatten-kit is 128 Eu excl BTW. Het effect is onbetaalbaar.

Neken producten worden exclusief verdeelt via de Parts Europe dealers. De dichtsbijzijnde dealer vind je hier24/01/2018 | posted by Marcel

no img
Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors