Log in
Thor Header

Outlaw

Mikkola Racing 2018: bevestigen na een beresterk seizoen

In de schitterende zaal van het oude zwembad van Kluisbergen werd dit weekend de rijdersvoorstelling georganiseerd van Mikkola-racing. De bezielers van deze club, de families Declercq en Bonnet slaagde er weer in om een flinke groep rijders bij elkaar te krijgen die allen actief zullen zijn op de BMB en VMCF.

Verder onder Thor!

 

no img


Na de drie nationale titels van 2017 met rijders als Killigan Delroeux, Alain Voermans en Mark Boot wordt het wellicht moeilijk om nog beter te doen in het nieuwe seizoen . De schare sponsors bleef het team dan ook trouw na het superseizoen terwijl de motoren op Silkolene blijven lopen en de kledij net zoals de vorige negen jaar van MX477 kwam.

Bij de rijders zag het team een aantal rijders vertrekken en konden ze drie nieuwe namen begroeten met Bryan Maes (85 cc), Kristof Van Vaerenbergh (Nationalen 250) en Matteo Puffet (Junioren 250). Ook dit jaar staat het team weer in voor twee BK-organisaties. Op 28 en 29 April komen de rijders in actie op de Heeserbergen in Lommel met op zaterdag het Waalse kampioenschap en op zondag de BMB-rijders en de zijspannen die er een BK-proef zullen betwisten. Op pinkstermaandag nodigt het team dan ook alle rijders uit op het vernieuwde RES-circuit van Axel.

De rijders

1.     Daivin Clarinval, Nieuw A VMCF

2.     Bryan Maes, BMB, 85 cc

3.     Colin De Poortere, Beloften BMB

4.     Dailey Van De Ketterij, Beloften BMB

5.     Charly Colart, Jun.250 cc, BMB

6.     Matteo Puffet, Jun.250 cc, BMB

7.     Melvin Clarinval, Jun.500 cc, bMB

8.     Kristof Van Vaerenbergh, Nationalen 250 cc BMB

9.     Alain Voermans, Nationalen 250 cc, BMB

10.  Donny Schmidt, Nationalen 500 cc, BMB

11.  Jerome Benonit, Nationalen 500 cc, BMB

12.  Jochem Walckiers, Nationalen 500 cc, BMB

13.  Mark Boot, Inters 250 cc, BMB

14.  Roy Sillien, Inters 500 cc, BMB

 07/02/2018 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountBud RacingDesmet MotorsportTVE SportsLeon SagaertDhondtlaurense motorsEmxTradeHPIPutolineJepfraMxWorldUltimateBakens MotorsportMxtopshopShock TherapyHaan Wheels