Log in
Thor Header

Outlaw

Het doek valt voor Kenny Vandueren

De realiteit kan je niet van je wegschuiven. Verstoppertje spelen kan – een poosje. Maar als het lichaam niet meer mee wil/kan, dan moeten er drastische beslissingen worden genomen.

In de aanloop van het seizoen 2018 kwam Kenny Vandueren in Spanje ten val. Alweer een blessure. Maar deze was er een teveel.

Lees onder Thor het beklijvende sportieve afscheid van Kenny Vandueren, vorig jaar nog excellerend in het EMX300.

 

no img


Kenny: “Dit gevoel! Hier heb ik heel mijn carrière naar toe geleefd, dag in en dag uit heb ik hiervoor hard gewerkt. Het gevoel wat je krijgt als je leeft voor je passie is niet in woorden te beschrijven. Zeker als je meerdere keren in het diepste van diepste hebt gezeten en telkens moet terug vechten om iets wat je lief hebt!”

“Waardoor ik mezelf door al die jaren ook heb leren kennen van zeer zware blessures, heeft me als persoon veel sterker gemaakt. Dat was een onderdeel van deze geweldige reis. Had me 2018 anders voorgesteld om nogmaals mee te strijden voor de titel in de EMX300. Maar de laatste zware impact was immers te groot, met zware gevolgen.. de realiteit is dat onze sport zwaar is! Waardoor ik nu naar mijn lichaam en toekomst moet luisteren.“

“Ik heb veel mensen leren kennen door heel mijn sportcarrière en heb enorm veel steun gehad van iedereen rond mij. Door al die jaren heen. Daraom wil ik met alle respect iedereen bedanken. Want zonder jullie was mijn geluk nooit zo geweldig geweest.”

“Ook mijn ouders hebben de grootste rol gespeeld in wat ik deed en kon doen, zonder hun was dit nooit gelukt! Dit is een zware keuze voor mij om deze stap opzij te zetten, vooral mentaal. Deze sport heeft me ongelofelijk gezegend en ik zal altijd dankbaar zijn voor de herinneringen die ik heb gemaakt en de vriendschappen die ik heb ontwikkeld. Nogmaals bedankt voor je steun en wensen.”

Kenny #103

Het ga je goed Kenny, in wat je ook doet.

We respecteren in Uw geval zeker deze moedige beslissing. Het kan nu pijn doen, maar we zijn er zeker van dat je binnen enkele jaren daar anders over denkt.

 08/02/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountDesmet MotorsportMxtopshopTVE Sportslaurense motorsDhondtBakens MotorsportLeon SagaertMxWorldShock TherapyUltimateHPIJepfraBud RacingPutolineEmxTradeHaan Wheels