Log in
Thor Header

Outlaw

BeTeMo: groot in breedte en kwaliteit.

Vrijdagavond liep zaal De Garve in Arendonk nokvol. Frans De Proost en Fik Hendrickx en de medewerkers van BeTeMo hadden de zaal weer oranje gekleurd, wegens (bijna) alle rijders op KTM. Veel sponsoren, veel familie en natuurlijk ook de rijders: ze waren er allemaal voor de Teamvoorstelling 2018. Spreekstalmeester Léon Van Gestel mocht 18 rijders voor de microfoon halen.

De fotoserie van SMXpics: HIER KLIKKEN

Galerij Dave Thielemans (DaveMX): HIER KLIKKEN

Galerij Dave Thielemans, deel twee: HIER KLIKKEN

En hier deel drie: HIER KLIKKEN

 

Thor.

 

no img


Na afloop kwamen ook Frans en Fik een cadeautje van de rijders in ontvangst nemen: een gepersonaliseerde vest, met lovende teksten er op.

Frans De Proost: “We worden wel wat ouder, maar we kunnen het gewoon niet laten. Het is door de jaren heen toch altijd heel gezellig op en rond het team. Ik heb nog altijd de ambitie om met een evenement uit te pakken waar voor en na nog lang over gepalaverd wordt. In 2018 organiseren we drie wedstrijden. Op 28 februari is er een eerste wedstrijd in Lommel. 8 april is het de beurt aan Lille en het weekeind van Pinksteren staat de België-Nederland voor zijspannen op de agenda, eveneens in Lommel.”

Fik zag de beide kanten wel zitten: “Het is inderdaad een leuke bende, met een sterk groepsgevoel. Maar ik hoop toch ook dat we een kampioen kunnen kronen.” Fik die overigens nog andere sportieve ijzers in het vuur heeft, want straks beginnen zoon Jorik en, Loena aan de Olympische Spelen kunstschaatsen. Een unicum dat broer en zus  in dezelfde discipline aanzetten.

Jens Van Meer: “Ik hoop toch dit jaar voor de titel te gaan.”

Wouter Van Massenhoven: “Ik hoop dat de schouderblessure nu echt wel achter de rug ligt. Twee opeenvolgende blessures waren er vorig jaar te veel aan.”

Sven Breugelmans: “Nu is het de beurt aan ons Maxime. Ze weet nog niet goed of ze bij het BMX blijft of ze echt gaat crossen. Voor mij mag het alle kanten op. Verder rij ik nog wel enkele wedstrijden. En natuurlijk de oldtimercrossen.”

Sven Breugelmans won voor twee weken nog de vintage klasse in Le Touquet.

Verder mocht Léon nog mee delen dat alle sponsoren bezoek mochten verwachten van BeTeMo om een gebaar van dankbaarheid in ontvangst te mogen nemen.

Ondertussen was het voorgerecht al bijna verteerd en mochten de gasten aanschuiven voor het frietbuffet.

Vervolgens trokken we zelf de zaal in om her en der bekende gezichten te begroeten en een babbeltje te plegen. Het was al laat in de nacht/vroeg in de morgen toen men ons kwam vragen of ze misschien onze tafel mochten afruimen. Om maar te zeggen dat  het er heel gezellig was.

De BeTeMo piloten:

16 Van Mechgelen Torre – JMS -8 jarigen

6 Lauwers Seth - JMS -8 jarige

3 Verwimp Noah- JMS Nieuweling 65

18 Van Mechgelen Douwe – JMS Nieuweling 65

154 Breugelmans Maxime – JMS Nieuweling 85

12 Passaretti Travis – JMS Nieuweling 85

75 Van Endert Brad – VLM Aspirant

23 Jonckers Dylan – VLM Belofte

10 Van Endert Boyd – VLM Belofte

18 Matthys Tom -  VLM Nieuweling MX2

75 Aertssen Laurens – VLM Nationalen MX2

87 Bijnens Jurgen – VLM Inter MX2

54 Breugelmans Sven – VLM Inter MX

98 Vromans Dieter – VLM Inter MX2

3 Van Massenhoven Wouter – VLM Inter MX1

27 Van Meer Jens – VLM Inter MX1

87 Hendrickx Larris-Pascal Knübben - WK Zijspannen

 10/02/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBud RacingDesmet MotorsportTVE SportsLeon SagaertDhondtlaurense motorsEmxTradeHPIPutolineJepfraMxWorldUltimateBakens MotorsportMxtopshopShock TherapyHaan Wheels