Log in
Thor Header

Outlaw

SX San Diego: Anderson top. Roczen out met armblessure

Jason Anderson is soeverein winnaar geworden in San Diego. In de start zat hij aan het wiel van Cole Seely en reed voor Marvin Musquin, Chad Reed, Justin Barcia en Blake Bagett uit. Musquin werd snel tweede, maar hij zou onder de voet gelopen worden door Barcia. 

In de SX250 een superspannende ontknoping met een eerste zege vor kampioen Justin Hill. 

Lees verder onder Thor.

 

no img


Middels was Anderson vrij eenvoudig over Seely geraakt. Ze zouden de leider niet meer terug zien. Seely kon het ook op twee noet uithouden. Musquin kreeg uiteindelijk  de goede kadans te pakken, terwijl Seely net buiten bereik bleef van  Bagett terwijl Barcia (defecte rem) terug zakte. Ken Roczen was in de start gevallen, aangetikt door Anderson. Bij de achtervolging gin hij wild onder Cooper Webb door. Beiden vielen en Roczen kwam – dit keer met de rechter schouder en arm in het draaiende achterwiel van Webb terecht. Zijn shirt hing aan flarden, maar de eerste berichten luiden dat hij  een breuk heeft aan het eerste beentje van de wijsvinger. Ook eli Tomac ging er uit inde eerste bocht.

Mijn maatje Tyler Bowers – vorige week nog een doodsmak gemaakt – stond gewoon aan de start. Zat zelfs vooraan in de eerste bocht. Hij zou dertiende worden.

Knappe finale ook in de 250 cc. Joe Savatgy was de eerste leider voor Adam cianciarulo die in de eerste ronde leifst vier plaatsen heroverde. Een ronde verder meost Svatgy ook de leiding uit handen geven aan zijn ploegmaat. En de ellende was nog niet over want hij kon ook titelverdediger Justin Hill niet achter zich houden, net zo min als de belofte Chase Sexton. Maar de koers lag nog niet in de goede plooi. Justin Hill toverde een daverend slotoffensief uit zijn hoed, al evenvele keren gepareerd door Ciaciarulo. Maar kampioen Hill haalde zijn eerste zege van 2018 binnen. Leider Aaron Plessinger zagen we als tiende starten. Zich iet echt met de debatten (kunnen) bemoeiend reed hij naar de vijfde plaats. Die zou hem ontfutseld worden door Christian Craig.

We mogen U nu al de beelden aan bieden.

Crash Roczen: HIER KLIKKEN.

San Diego Finale SX450: HIER KLIKKEN

San Diego finale SX250: HIER KLIKKEN.

Uitslag SX450:

1.     Anderson

2.     Musquin

3.     Seely

4.     Baggett

5.     Tickle

Stand kampioenschap SX450:

1.     Anderson 141

2.     Barcia 113

3.     Seely 106

4.     Roczen 102

5.     Baggett 99

Uitslag SX250 WC:

1.     Hill

2.     Cianciarulo

3.     Sexton

4.     Savatgy

5.     McElrath

Stand kampioenschap SX250 Wes:

1.     Plessinger 134

2.     Savatgy 129

3.     Mcelrath 117

4.     Cianciarulo 116

5.     Sexton 107

 11/02/2018 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountJepfraShock Therapylaurense motorsDesmet MotorsportBakens MotorsportDhondtBud RacingPutolineHPIUltimateEmxTradeLeon SagaertMxtopshopMxWorldTVE SportsHaan Wheels