Log in
Thor Header

Outlaw

F&H Racing rapport: Sterry goed uit de startblokken.

Zondag werd de ‘Hawkstone Park International’ verreden onder winterse omstandigheden. De voorjaarsklassieker is voor het F&H Racing Team en Adam Sterry goed verlopen. Na tien maanden revalidatie stond Adam weer achter het starthek en de vriendelijk Brit was heel dichtbij het podium! Een zevende en derde plaats tijdens de manches leverde de 21-jarige crosser een vierde plaats op in het dagklassement. Jed Beaton (13-10) bleef nipt buiten de top tien, de Australier werd elfde in het dagklassement. De overwinning ging naar Pauls Jonass, de regerend Wereld Kampioen wist beide manches te winnen.

 

Volgende wedstrijd:

Het team reist volgende week naar het Franse Lacapelle Marival voor opnieuw een internationale wedstrijd. Dit alles in voorbereiding op het FIM Wereld Kampioenschap dat op 3-4 maart begint in Argentinie. Een week later begint de KNMV Dutch Masters of Motocross in Markelo.

 

no img

13/02/2018 | posted by Stingray

no img
Mx-discountJepfraShock TherapyEmxTradePutolineHaan WheelsBud RacingMxWorldLeon Sagaertlaurense motorsHPIBakens MotorsportTVE SportsDesmet MotorsportDhondtMxtopshopUltimate