Log in
Thor Header

Outlaw

Leatt Brace vanaf 249 Eu bij www.24MX.be

Een goede bescherming is het halve werk.
Leatt brace nek beschermers al vanaf € 249,-- bij 24MX. Uw nek is misschien wel het belangrijkste lichaamsdeel wat bescherming nodig heeft tijdens het crossen, daarom heeft 24MX de beste nek beschermers tegen de beste prijzen. De Leatt brace beschermers zijn de absolute marktleiders, meer dan 70.000 tevreden rijders gebruiken de leatt brace. Volgens het Amerikaanse Racer X magazine is dit het absoluut beste crossproduct op de markt. Met een gewicht vanaf 550 gram is het de lichtste nek bescherming die u kunt krijgen. 

Thor it voor meer info

no img


De Leatt brace nekbeschermers zijn verkrijgbaar in de maten Small en Medium. Small is geschikt voor de meeste junioren, en tengere volwassenen. De Medium is geschikt voor normale en grote volwassenen. Alle beschermers zijn individueel instelbaar, en geven een goede overgang tussen de maten. 24MX heeft ook alle reserve onderdelen voor de Leatt Brace nekbescherming. Mocht er ooit eens een gesp kapot gaan, dan kunt u heel gemakkelijk een nieuwe gesp bestellen in plaats van een nieuwe nekbeschermer te kopen.

Voor meer informatie kijk even bij bescherming op www.24mx.nl16/11/2011 | posted by Marcel

no img
Mx-discountLeon SagaertMxWorldShock TherapyBakens MotorsportJepfralaurense motorsTVE SportsBud RacingDhondtMxtopshopDesmet MotorsportUltimateHaan WheelsPutolineHPIEmxTrade