Log in
Thor Header

Outlaw

Adrien van Beveren wint Ronde des Sables in Duinkerke

Vandaag werd in Duinkerke de jaarlijkse Ronde des Sables gereden, zeg maar de jaarlijkse strandrace. Adrien van Beveren was iedereen te slim af.

Thor it voor meer info

no img


In de einduitslag liet Van Beveren, Jean Claude Moussé achter zich. Shaun Simpson werd derde maar volgens de Schot had er meer ingezeten indien hij een grotere tank had gehad. landgenoot, en nieuw in deze dicipline ex Grand Prix rijder Manuel Priem werd erg knap vierde, voor een teleurgestelde Keeno die toch knap vijfde werd. Ricky Claus deed het weer beter als vorig jaar en werd nu 12de. Patrick Roos lag tot 2/3 wedstrijd op een zéér mooie 6de plaats toen hij met nog een 15 minuten te rijden uitviel met mechanische problemen! Bij de quads stonden er twee belgen op het podium met name Jan Vlaeymans die tweede werd achter Matthieu Ternynck.  Auke Theuninck werd knap derde en laat zien dat er nog veel groei kan verwezenlijkt worden.


Foto's: Stijn Pollier

20/11/2011 | posted by Marcel

no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountPutolinelaurense motorsHPIMxtopshopMxWorldHaan WheelsTVE SportsBud RacingDhondtJepfraLeon SagaertEmxTradeBakens MotorsportDesmet MotorsportShock TherapyUltimate