Log in
Thor Header

Outlaw

Team CP377 vindt nieuwe kleding sponsor!

Oorspronkelijk had het "CP377 Monster Energy-Kawasaki-Pro Circuit Team" een deal met het Franse Shot Race Gear. Maar deze deal sprong om nog onbekende redenen af einde december. Maar nu heeft het Franse team, gebouwd rond de gebroeders Pourcel een nieuwe deal te pakken.

Klik thor en kom alles te weten.
no img


Het "CP377 Monster Energy-Kawasaki-Pro Circuit Team" heeft namelijk besloten om met UFO Gear in zee te gaan. Dit is niet de eerste samenwerking tussen de Pourcel broeders en UFO Gear. Deze werkte namelijk al eens samen toen beide deel uitmaakte van het TSM Kawasaki Freeman team. Christophe Pourcel boekte ook zijn grootste Europese successen in de kleding van UFO. Beide partijen hopen om deze hoogdagen terug te doen herleven.

Reactie van Christophe Pourcel:

"Ik ben zeer gelukkig dat mijn team en ik een overeenkomst hebben bereikt met UFO. Hun design en resource personeel hebben zeer goed werk verricht op gebied van looks en comfort en dat op een zeer korte termijn. Ik heb niks speciaal nodig het moet enkel betrouwbaar zijn. Meeste rijders willen hun comfort combineren met een goede look en wij krijgen beide van UFO. Doordat we al samengewerkt hebben wist ik dat hun producten de beste zijn op de markt. Ik was wereldkampioen in hun gear in 2006, dus het is motiverend voor mij om hun producten weer te dragen.

De baas ziet mij als een van zijn zonen. Het voelt natuurlijk voor mij om deze beslissing te maken en dat omdat hij de eerste was die naar mij kwam toen ik op de 80cc's zat."

20/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven

no img
no img
Mx-discountPutolineUltimateDhondtLeon Sagaertlaurense motorsEmxTradeJepfraShock TherapyHPIBud RacingDesmet MotorsportHaan WheelsTVE SportsMxtopshopBakens MotorsportMxWorld