Log in
Thor Header

Outlaw

Voorstelling Alpha Motorhomes Cross Team 2012

In de gebouwen van de hoofdsponsor Alpha Motorhomes te Temse vond onder grote belangstelling de voorstelling plaats van het Alpha Motorhomes Cross Team 2012. Voor het 5 de jaar blijft het AMX-Team zoveel mogelijk ondersteuning bieden aan talentvolle jeugdpiloten om deze in de beste omstandigheden aan de start te krijgen.

Thor it voor meer info

no img


Dit bestaat uit financiële, materiële en sportieve steun met onder meer opleiding, begeleiding en trainingssessies in binnen -en buitenland zodanig dat deze later kunnen doorgroeien tot volwaardige piloten en misschien in de toekomst doorbreken tot semiprofessionele motorcrossrijders of zelfs kandidaat WK rijders. Omdat we dit jaar nog meer de jeugd willen steunen zijn we naast het AMX-Team ook gestart met een AMX Junior Team. Deze piloten zijn nog maar gestart met hun sport en zullen nu reeds ondersteuning kunnen genieten van het team.

Line-up Alpha Motorhomes Cross Team 2012.

Jonas Salaets (Westmeerbeek) 17 jaar LS Honda CRF 250 cc. Startnummer 147

Jonas zal de start nemen bij de nationalen MX-2 BMB op een LS Honda motor met het Belgisch kampioenschap als hoofddoel. Daar naast zal hij ook het Europees kampioenschap MX-2 rijden en als de kalender het toelaat enkele Duitse wedstrijden.
Palmares: 2007 Kampioen JMS 2009 3de Kampioenschap 85 cc BMB 2010 8ste Kampioenschap Beloften BMB 2011 5de Kampioenschap Beloften BMB (3 maanden kwetsuur)
 
Michael Bruyninckx (Lembeke) 17 jaar KTM 125 cc. Startnummer 11

Michael komt over van de MCLB federatie waar hij bij de beloften talrijke podium plaatsen behaalde. Pas twee jaar gestart met competitie motorcrossen zal hij de stap zetten naar de BMB bij de beloften en dit op een KTM 125 cc motor. Zowel de motoren van Jonas en Michael worden voorzien van Aragosta veringen met de nodige ondersteuning van Aragosta-suspensions

Alpha Motorhomes Junior Cross Team
   
Ian De Sweemer (Wachtebeke) 11 jaar KTM 85 cc.Startnummer 51

Ian reed vorig jaar bij de VJMO federatie en won bijna alle wedstrijden. Hij werd dan ook Belgisch kampioen bij de Nieuwelingen 65 cc VJMO en FAM kampioen. Volgend jaar wil hij een stap hoger zetten en zoveel mogelijk ervaring opdoen op verschillende omlopen. De 11 jarige zal hoofdzakelijk rijden bij de KNMV (Nederland) Jeugd kleine wielen 85 cc en de FPCNA federatie Nieuwelingen 85 cc om later als de leeftijd het toelaat over te stappen naar de BMB federatie. Daar naast zal hij ook nog enkele wedstrijden rijden bij de VJMO.

Palmares: 2011 Belgisch Kampioen Nieuwelingen 65 cc Fam Kampioen Nieuwelingen 65 cc


Damon Bellon (Belsele) 7 jaar Yamaha 50 cc. Startnummer 11

Damon is de zoon van teammanager Patrick Bellon en zal voorlopig enkel trainen en de opleidingen mee volgen met de motor. Daar naast zal hij wel in de BMX in competitie starten bij de 8 jarigen Stars op een BMX Free Agent fiets.

Het bestuur van het Alpha Motorcross Team bestaat uit: Bellon Patrick, Bellon Andre en Verheye Patrick. Opvolging van de piloten op fysiek en conditie gebeurd door Tom Steels en Cardiolife. De kinesiste Ann De Vilder staat in voor aangepaste explosiviteit en stabiliteit oefeningen.

Wie we zeker niet mogen vergeten te danken zijn onze sponsors van het team en willen wij dan ook deze eens vermelden: Motorhomes Alpha Temse,Verzekeringen Ongehena Melsele, Rijplaten Platex Beveren Waas, Verzekeringen Ruwelka Gistel, Landbouwmachines en Tractoren G§P Decock Beveren Waas, Sanitair en Dakwerken Van Bogaert Melsele, Bakkerij Van Hoorick Melsele, LS Honda motoren Lier, Slagerij Filip Waasmunster, Woningbouw Sibomat Zulte, MX-Shirts Vanderhaegen Haaltert, Algemene Bouwwerken Dirk Colpaert Koekelare, D§S Renovatiewerken- Ontmossen Zulte, Standaert-Laleman Verhuur grondverzet materiaal Lembeke, MX-Shop Vercauteren Vrasene, Jofry Sport Sinisalo-Heverlee, Dilly Graphics Belettering Bavikhove, Alpha Products Totaal oplossing voor motorindustrie Temse, Aragosta Suspension Herne, SKW Bandencentrale Sint-Kruis-Winkel, Photo Gino Maes

22/01/2012 | posted by Geert

no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountDesmet MotorsportBud RacingEmxTradeHPIUltimateLeon SagaertBakens MotorsportTVE Sportslaurense motorsMxtopshopDhondtMxWorldShock TherapyHaan WheelsJepfraPutoline