Log in
Thor Header

Outlaw

Afsluiting actie Red De Motorcross @ autosalon 2012.

Zoals algemeen geweten organiseerde MCC samen met FEBIAC de actie 'red de motorcross' op het autosalon van 10 tot en met 22 januari 2012. Onder het motto; “Zuurstof voor de motorcross door zuurstof voor de natuur” was er een stand te vinden in Paleis in van Brussels Expo. Aldaar waren niet alleen diverse GP-motoren te bewonderen maar kon men ook een grote kaart aanschouwen met al de verdwenen circuits sinds 1980. Met de actie werd op 10 januari 2012 middels een persconferentie met alle grote motorcrossprominenten het officiële startschot geven van onze “CO2-boomplant actie”. 

Thor it voor meer hierover

no img


Zie hiervoor het persbericht: http://www.reddemotorcross.be/09/content/perstekst-red-de-motorcross-op-het-autosalon

 

Bij het ingaan van de laatste dag kunnen we alvast stellen dat de hele actie een onverhoopt succes is geweest. Niet alleen was er merkbaar veel interesse van de autoliefhebbers ook werden er veel t-shirts, stickers en petten verkocht ten voordele van ons goede doel. Het eerste objectief om onze problematiek onder de aandacht te brengen is daarmee ruimschoots bereikt. Veel bezoekers waar onder de indruk van de impressionante kaart met verdwenen circuits. Voor het povere aantal nog resterende circuits deed menig wenkbrauw fronsen.

 

Meest in het oog springen zal vandaag het aantal verkochte CO2-bomen. Algemeen gevreesd werd dat op een salon dat toch volledig in teken staat van de automobiel hiervoor weinig of geen interesse zou bestaan. Het tegendeel was waar! Het aantal verkochte bomen loopt vlot in de honderdtallen. Vandaag zullen we dan ook uiteindelijke aantal bekend maken.

Onze standhouders kregen dienaangaande alvast het idee om op de laatste dag van het salon omstreeks 14u30 enkele bekende politici uit te nodigen op onze stand. Hoofddoel was een toppoliticus van de partij Groen symbolisch een verkochte boom te kunnen overhandigen. Motorcross moet immers niet altijd de grote boeman zijn maar kan integendeel positief zijn steentje bijdragen aan een beter leefkader voor eenieder. Jammer genoeg werd er een groene streep door de rekening getrokken omdat geen enkel politicus van de groene partij kon, of wilde aanwezig zijn. Jammer maar niet getreurd. De nodige contacten werden gelegd opdat bij oplevering van het bos misschien toch de mogelijkheid bestaat om alsnog Groene aanwezigheid te krijgen.

Wij nodigen bij deze dan ook iedereen vriendelijk uit om ons deze laatste zondag alsnog te vereren met een bezoekje.

 

In ieder geval; 'red de motorcross' staat meer dan ooit met een grote dadendrang terug op de rails!22/01/2012 | posted by Kevin Moonen

no img
no img
no img
no img
Mx-discountDesmet MotorsportHPIBakens MotorsportUltimateDhondtShock Therapylaurense motorsTVE SportsHaan WheelsBud RacingMxWorldLeon SagaertMxtopshopJepfraPutolineEmxTrade