Log in
Thor Header

Outlaw

Nieuw: Thor Volcom Gear: Limited Edition!

Ryan Villopoto introduceerde de Volcom kleding tijdens de AMA-seizoensopener in Anaheim met een klinkende overwinning. De basis ligt bij de Thor Core-lijn (Phase voor de jeugd), natuurlijk kan je deze modellen verwachten met de kwaliteit en pasvorm die je van Thor mag verwachten. 

Thor it voor meer hierover

no img


Het shirt heeft is opgebouwt uit verschillende materialen, daar waar nodig is werd er vochtafvoerend stof gebruikt, op andere plaatsen een materiaal wat minder lucht weerstand biedt. Nog op andere plaatsen werd er een stof gebruikt die het shirt dan weer lichter maakt. De hals werd gemaakt uit een materiaal dat zorgt voor een aangename pasvorm. Ook de broek werd opgebouwt met verschillende materialen, daar waar nodig: heel duurzaam (zoals rundsleder en kevlar (knieën), aan de enkels werd er dan weer stretch gebruikt zodat het niet gaat dubbelzitten in je laarzen. 
The Thor Volcom Gear is maar tijdelijk verkrijgbaar, wacht dus niet te lang en ga langs bij je Thor-dealer. 
Kijk op 
www.partseurope.eu voor een Thor-dealer bij je in de buurt (kijk bij "dealer search"

Prijs Shirt volwassenen: 59,20€ aanbevolen prijs.

Prijs Broek volwassenene: 162,80€ aanbevolen prijs.

Prijs Shirt kinderen: 39,50€ aanbevolen prijs.

Prijs Broek kinderne: 84,80€ aanbevolen prijs.

 23/01/2012 | posted by Marcel

no img
no img
no img
no img
Mx-discountPutolineUltimateDhondtLeon Sagaertlaurense motorsEmxTradeJepfraShock TherapyHPIBud RacingDesmet MotorsportHaan WheelsTVE SportsMxtopshopBakens MotorsportMxWorld