Log in
Thor Header

Outlaw

Nieuwe KTM Ohlins-schokdempers bij Wim Kroon

 

De nieuwe Öhlins TTX44 schokdempers voor de 2013 KTM SX(F) en EXC-modellen zijn nu leverbaar. Alle TTX44 schokdempers zijn uitgerust met regelbare high en low-speed compressie demping en rebound demping. Intern zijn de zuiger en afdichtingen vernieuwd. Een Öhlins TTX44 schokdemper voor KTM is er voor 1150 euro.
 
Thor it voor meer info
no img


Naast het vervangen van de schokdemper kunt u ook de originele WP voorvork en / of schokdemper laten aanpassen bij Kroon. Met het aanpassen van de vering wordt de vork of schokdemper gepersonaliseerd voor uw specifieke behoeften; bijvoorbeeld cross, enduro, grasbaan of supermoto. Daarnaast is elke rijder uniek in lengte, gewicht, rijstijl en vaardigheidsniveau. Het aanpassen omvat demontage, inspectie en reiniging. Uw vork of schokdemper krijgt een geïndividualiseerde setting en de veer wordt vervangen. De componenten worden geassembleerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van lage wrijving glijmiddelen en nieuwe Öhlins olie.
 
 
Voor meer informatie neemt u contact op met Wim Kroon Import, 0485 453911, info@kroonimport.com, of www.kroonimport.com.
 
 
Ook te volgen via twitter.com/kroonimport en Facebook.
 


11/10/2012 | posted by Marcel

no img
no img
Mx-discountPutolineDesmet MotorsportHPIJepfraBakens MotorsportShock TherapyTVE SportsUltimateDhondtMxWorldEmxTradeBud RacingLeon Sagaertlaurense motorsMxtopshopHaan Wheels