Log in
Thor Header

Outlaw

Vrijdag 9 November MX After Season Party

Op vrijdag 9 november staat El Sombrero in Reusel weer in het teken van de MX After Season Party.  Op alle fronten doet Joint Forces Projects er een schepje bovenop om er weer een onvergetelijke avond van te maken.

Thor it voor meer info.

no img


Het feest dat van 20.30 tot maar liefst 03.00 uur doorgaat, wordt ondersteund door dj’s, danseressen, huldigingen, toerenbegrenzers en champagne.
Het dj-duo MacNelis & Kevino Martino wordt voor 1,5 uur afgewisseld door dj Audio Snap. Met trots mogen we melden dat ook dit jaar de enige echte Kiske d’n Omroeper de huldigingen voor zijn rekening neemt.

De eerste uitnodigingen voor de kampioenen van de FIM, BMB, KNMV, MON en IMBA zijn al de deur uit en de eerste aanmeldingen alweer binnen.

Voor deze editie van de MX After Season Party wordt een speciale VIP-lounge ingericht op het balkon in de grote zaal. Niet alleen de pro’s, maar ook jij kunt je hiervoor online aanmelden via www.jointforcesprojects.com

Ook dit jaar bieden we in samenwerking met hotel De Kempen een speciaal arrangement, inclusief overnachting, shuttle van en naar El Sombrero, ontbijt en een uitslaapregeling.
Groepen van minimaal tien personen kunnen rekenen op gratis champagne wanneer zij zich vooraf online hebben aangemeld.
 
Onze mediapartners Nick Janssen en Huub Munsters zetten hun beste beentje voor om de avond vast te leggen voor een prachtig stukje naslagwerk. Dus: dress to impress…
Volgens de laatste berichten staat zelfs Jeffrey Herlings op pole position voor deze feestavond. Als klap op de vuurpijl zenden wij in het sfeervolle bruin café, welk vast aan de discotheek zit, de Supercross van Bercy live uit.

Graag tot dan!

Voor alle informatie, arrangementen en acties omtrent de MX After Season Party kan men terecht op www.jointforcesprojects.com/mxasp
 12/10/2012 | posted by Geert

no img
Mx-discountPutolineDesmet MotorsportHPIJepfraBakens MotorsportShock TherapyTVE SportsUltimateDhondtMxWorldEmxTradeBud RacingLeon Sagaertlaurense motorsMxtopshopHaan Wheels