Log in
Thor Header

Outlaw

Fox en de motorcross: De nieuwe collectie Fox streetwear-kleding bij 24MX

Al vele jaren is Fox bekend in de wereld van de motorsport en daarbuiten en is uitgegroeid tot een van de grootste actiesportmerken van de wereld. Deze faam is voornamelijk te danken aan de hoge kwaliteit die de Fox producten bied. Binnen de wereld van de motorcross worden er hoge eisen gesteld aan materiaal en kleding en Fox past zeer goed in dit plaatje.

 
Thor it voor meer info
no img


Niet alleen verkoopt 24MX motorcrosskleding van Fox maar ook streetwear van Fox zoals T-shirts, hoodies, petten,  broeken en schoenen.  Net als de motorcrosskleding van Fox voldoet deze relaxte kleding aan de kwaliteit die je van het Amerikaanse Fox mag verwachten.  Normaal gesproken hangt er aan deze kleding een hoog prijskaartje maar bij 24MX kun je nu de stijlvolle Fox kleding voor een sportieve prijs kopen. 
 
De voordelen van 24MX zoals een zichttermijn van 60 dagen, het gratis ruilen en de laagste prijsgarantie zijn maar enkele van de kenmerken waar 24MX zich sterk voor maakt.
 
 
Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij “magazijnopruiming” waar je veel voordelige Fox artikelen kunt scoren! 
 
www.24mx.be 


19/10/2012 | posted by 24MX

no img
Mx-discountUltimateTVE SportsHPIDesmet MotorsportEmxTradeMxWorldShock TherapyJepfraLeon SagaertDhondtPutolineHaan Wheelslaurense motorsBud RacingBakens MotorsportMxtopshop