Log in
Thor Header

Outlaw

24MX Honda ook in Lausitzring en Loket met Gercar

 
Klemen Gercar zal na Finland in nog twee bijkomende MX1 Grote Prijzen uitkomen voor 24MX Honda. Zo zien we de sympathieke Sloveen ook op de Lausitzring en in Loket aan het werk. De 22-jarige piloot staat momenteel op kop in het WK MX3, waarin hij uitkomt voor het Tsjechische Ufo Racing Team. 
 
Thor it voor meer hierover
no img


Gercar maakte het voorbije weekend zijn debuut in de MX1 tijdens de Finse GP. Klemen, die zich veel meer thuisvoelt op een harde baan, gebruikte Hyvinkää om te wennen aan de 24MX Honda CRF450R. Door de annulering van de Braziliaanse MX3 GP kan Gercar profiteren van een break in de kalender om in Duitsland en Tsjechië bijkomende MX1 ervaring op te doen.
 Dit weekend gaat de strijd om de MX3 wereldtitel verder in Chernivtsky (Oekraiëne) waar de 6de ronde van het kampioenschap plaatsvindt.
 
Klemen Gercar: “Ik moet toegeven dat de GP van Finland erg lastig was voor mij. Er waren verschillende primeurs, eigenlijk zelfs van het goede te veel! Zo reed ik er voor de eerste keer in vier maanden in het zand, het was mijn eerste wedstrijd op de 2013 Honda CRF450R en het was mijn eerste Grote Prijs in de MX1... In die zin waren de resultaten geen grote verrassing of teleurstelling. Tussen de beste rijders ter wereld ligt het niveau gewoon ontzettend hoog.
 
Maar ik kijk er echt naar uit wat ik kan bereiken op de Lausitzring en in Loket. Circuits waar ik normaal veel beter uit de verf zou moeten komen. Ik wil vooral mezelf amuseren, dat ik er zonder druk voor punten of een kampioenschap kan rijden is ook leuk. Ik wil opnieuw Ladislav van Ufo Racing Team en de jongens van 24MX Honda bedanken. Zonder hen was dit  niet mogelijk!” 
 
Credit foto's: CDS
 


19/07/2013 | posted by Marcel

no img
no img
no img
Mx-discountPutolineTVE SportsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldBud RacingJepfraBakens MotorsportUltimatelaurense motorsHaan WheelsLeon SagaertShock TherapyDhondtMxtopshopHPI