Log in
Thor Header

Outlaw

Persbericht: Christophe Hempte maakt vaders droom waar.

In februari berichten we reeds dat “Cri-Cri” die erg zwaar getroffen door het overlijden van vader en monteur in zak en as zat. Maar door de nieuwe liefde in zijn leven terug plezier in het leven zag.

Thor it voor meer info.

no img


Hij bloeide terug open en had terug zin om zich op de motorcross toe te leggen na een korte stop. Christophe nam al geregeld de start bij de MCLB in de Masters categorie. Toen reeds hadden we nota genomen van het feit dat Christophe de wens van zijn overleden vader graag zou verwezenlijken, namelijk deel nemen aan een wedstrijd bij de veteranen in een GP.

De VETS zijn oud rijders niet allen GP rijders die toch nog de liefde van het rijden met een motor beleven. En dat ze nog hard gaan hebben ettelijke rijders reeds voorgedaan.Eergisteren is de bevestiging binnengelopen voor de Suzuki rijder uit Oost-Vlaamse Tielrode, en mag hij dus de start nemen in de GP van Matterley Basin. Cri-Cri zelf had de hoop al opgegeven om dit jaar nog de start te halen maar de verlossende mail viel tegen de avond toch in het postvak en zo zijn alle ogen nu gericht op Engeland.


Via deze weg wil Christophe zijn sponsor Reno Team, Dirt Racing Supply de importeur van FLY en nieuwe monteur Jurgen de Geest bedanken voor alle steun. Ook een dank aan Geert Gelaude van MX-Scouting voor de info en hulp bij de papierhandel ivm deze race. 

tekst: Geert Gelaude

foto: Damon D'Hanis
 19/07/2013 | posted by Geert Gelaude

no img
Mx-discountPutolineTVE SportsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldBud RacingJepfraBakens MotorsportUltimatelaurense motorsHaan WheelsLeon SagaertShock TherapyDhondtMxtopshopHPI