Log in
Thor Header

Outlaw

Opnieuw HRC als officieel MX-team

Wie zich de jaren '80 nog herinnert - of was het vroeger - weet nog dat Dave Thorpe en andere rijders uitkwamen voor Honda HRC. De Honda Racing Corporation bleef nadien actief in de snelheid. In de motorcross werd de voorbije jaren met satellieten gewerkt. Honda president Takanobu Ito maakte bekend dat Max Nagl en Yevgheni Bobryshev onder de HRC-vlag gaan varen in plaats van het Honda World Motorcross Team.

Thor voor meer.

no img


Honda wil zijn inspanningen in de mondiale motorcross uitbreiden. De cyclus rond de 150 cc waarover we eerder berichtten wijst al in die richting.

Max en Evgheni mochten op bezoek bij de president himself. Ze ontmoetten er de MotoGP rijders Dani Pedrosa en Marc Marquez en Dakar man Juan Barreda. Ook de autocoureurs uit de Indy Car Series en de World Touring Car Series waren er bij.

De afgelopen weken trainden Nagl en Bobryshev op Sardinië.Vervolgens proefden ze van de competitie in de Italiaane Internazionale serie, als voorbereiding naar Qatar toe.

 


07/02/2014 | posted by Stingray

no img
Mx-discountHaan WheelsLeon SagaertUltimateMxtopshopBakens MotorsportShock Therapylaurense motorsBud RacingTVE SportsJepfraEmxTradeDesmet MotorsportHPIPutolineDhondtMxWorld