Log in
Thor Header

Outlaw

The Art Of Motocross nr 9

The Art Of Motocross ging op bezoek bij Ryan Villopoto en bracht een nog nooit geziene fotoreportage mee van het fenomeen Villopoto!

Thor voor meer

no img


Ryan Villopoto, de man achter de Supercross legende

En hoe kunnen we beter beginnen dan met de grootste Supercross vedette van het ogenblik, Ryan Villopoto. Inderdaad, het fenomeen Villopoto neemt het leeuwenaandeel van dit magazine voor zijn rekening. Samen met zijn vrouw Kristen tonen wij als eerste magazine ooit het koppel op een manier waar nog nooit iemand in geslaagd is. Ik hoop dat je kan genieten van de manier waarop we de iconische superster en zijn vrouw in beeld weten te brengen. Met trots kan ik zeggen dat ik zit te glimlachen wanneer ik deze woorden intik op mijn laptop. Lees de story en je zal begrijpen waarom ik zoveel maanden later nog zit na te genieten. Voor 2014 hebben de meesten onder ons goede voornemens. Mijn goed voornemen is om “The Art of Motocross” nog beter te maken door enkele nieuwigheden toe te voegen en het blad langzaam maar zeker te laten uitgroeien tot een gevestigde waarde in de magazine wereld die motorcross op een positieve manier in beeld brengt. Dit kan met gigantische publiciteitsbudgetten, maar aangezien we deze niet ter beschikking hebben, gaan we het proberen door ons verder te onderscheiden door kwaliteit te brengen, en te rekenen op de mond aan mond reclame die u als lezer teweeg brengt indien u tevreden bent over de reportages die we brengen. Het zal wat trager gaan maar de stad Rome is ook niet in één dag gebouwd. Het nieuwe jaar zal waarschijnlijk ook veel onverwachte dingen op ons pad gaan brengen, wat we wel zeker weten is dat we het team Reytec Kemea en Nestaan Wilvo JM Husqvarna mogen blijven volgen achter de schermen in hun evolutie. En die evolutie is snel aan het gaan. Ik hoop dat u als lezer evenveel plezier beleeft aan deze verhalen als ikzelf bij het maken ervan. Ook in de volgende nummers gaat het team achter “The Art of Motocross” u blijven verrassen met story’s die je nergens anders kan lezen dan in dit unieke magazine. Vrouwen motorcross, jeugd, mekaniekers,........ en in dit nummer al de wereldkampioenen zijspan motorcross Ben Adriaansen en Ben van den Boogaard. Een Belg en een Nederlander in een winnende combinatie.

Dat het magazine niet meer te koop is in de normale winkelpunten is een gok maar wel een gok die ik moest nemen wegens de uit de hand lopende kosten die ermee gemoeid zijn om visibiliteit te hebben in enkel nog maar Vlaamse winkelpunten. Ik ga er als uitgever van uit dat ons product het moet hebben van echt geïnteresseerde gezinnen en individuen die door de MX microbe gebeten zijn en het verder zullen vertellen aan hun relaties en vrienden.

Geniet van deze uitgave zoals ik heb genoten bij het maken en samenstellen.

Stefan Geukens, uitgever

 

Geef jezelf een abonnement op ‘The Art of Motocross’

Na twee jaar en acht nummers aanwezig te zijn geweest in honderden verkooppunten in Vlaanderen hebben we beslist om vanaf 2014 onze focus te verleggen naar vaste abonnees en dit om in deze tijden van economische crisis efficiënter en kostenbesparend onze effectief verkopende oplage van de drukpersen te laten rollen.

In Nederland zijn we gestaag aan een opmars bezig en beslissen steeds meer fans om een abonnement te nemen.

Nederland

Nederlands klanten kunnen intekenen voor een abonnement van vier nummers (vrij te kiezen wanneer de looptijd begint). Door een abonnement te nemen, ben je niet voor jaren gebonden aan deze overeenkomst, een abonnement op het magazine ‘The Art of Motocross’ heeft slechts een looptijd van vier nummers. Telkens wanneer je abonnement ten einde loopt, zullen wij jou eraan herinneren zodat je opnieuw kan intekenen en geen enkel nummer hoeft te missen.

Je schrijft 35 € over aan PHOTOGRAPHIC ART, Rabobank rekeningnummer NL32RABO0105419079 met duidelijke vermelding van naam, adres en vanaf welk nummer je graag een abonnement neemt voor vier uitgaven van ‘The Art of Motocross’ magazine.

België

Belgische klanten kunnen intekenen voor een abonnement van vier nummers (vrij te kiezen wanneer de looptijd begint). Door een abonnement te nemen, ben je niet voor jaren gebonden aan deze overeenkomst, een abonnement op het magazine “The Art of Motocross’ heeft slechts een looptijd van vier nummers. Telkens wanneer je abonnement ten einde loopt, zullen wij jou eraan herinneren zodat je opnieuw kan intekenen en geen enkel nummer hoeft te missen.

Je schrijft 35 € over aan PHOTOGRAPHIC ART, KBC rekeningnummer BE74731021333507 met duidelijke vermelding van naam, adres en vanaf welk nummer je graag een abonnement neemt voor vier uitgaven van ‘The Art of Motocross’ magazine.

Losse verkoop

Buiten een abonnement, dat zowel in België als Nederland 35 € kost voor vier nummers, kan je onze magazines nog steeds los kopen op bepaalde MX evenementen die we tijdig zullen aankondigen op onze website www.theartofmotocross.eu

Krantenwinkel De Pershoek, die alle werkdagen en zaterdag is geopend, zal eveneens onze magazines los te koop aanbieden. Ook het boek over Georges Jobé, het boek The Art of Nations, Lommel 2012 en het boek The Art of Nations, Teutschenthal 2013 kan je hier kopen.

De Pershoek, Veldstraat 9-2491 Olmen (België)

Telefoon: 0032 14 308123

www.depershoek.be

info@depershoek.be

The Art of Motocross Boutique en Blink of an Eye photography

Lezers die graag de hele collectie van onze magazines, boeken, posters, postkaarten, speciale fotokaders en unieke foto’s, frames om raceshirts of crossbroeken mooi te presenteren uit ‘The Art of Motocross Gallery’ bekijken, kunnen terecht op ons redactieadres waar we tegen eind oktober een kleine shop openen zodat je in alle rust kan langskomen en een cadeaubon of een geschenk kan laten inpakken.

Wie graag een fotosessie bespreekt voor lifestyle, communie, huwelijk, sport of privé, kan ook hier terecht tijdens de openingsuren of op afspraak. Onze redactie en winkel zijn open op woensdagen en zaterdagen van 10 tot 16 uur of na afspraak.

Redactieadres

Olmsebaan 262

2450 Meerhout (België)

Telefoon: 0032 496555339 (Stefan Geukens)

e-mail: info@theartofmotocross.eu

www.theartofmotocross.eu

Heb je vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wenst te bekomen aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met onze redactie.

 08/02/2014 | posted by PGM

no img
no img
Mx-discountDesmet MotorsportShock TherapyEmxTradeUltimateMxtopshopHPIDhondtLeon SagaertBud RacingMxWorldBakens Motorsportlaurense motorsHaan WheelsPutolineJepfraTVE Sports