Log in
Thor Header

Outlaw

Countdown voor Lommel.... laatste info

Nog twee keer slapen en het is zover. Op de Heeserbergen in Lommel wordt de aftrap gegeven van het Belgische outdoorseizoen motorcross.

Als je op Thor klikt krijg je de laatste info mee.

no img


Bij BeTeMo zijn ze nu aan de laatste loodjes bezig vooraleer zondag  de cross wordt gereden. Niettegenstaande de voorinschrijvingen zijn afgelopen zijn er nog steeds rijders die zich aanmelden. Dat is geen probleem voor de vergunninghouders. Wie nog wil mee rijden biedt zich zaterdag of zondag aan op het racesecretariaat op de omloop zelf. Dagvergunningen zijn ook  mogelijk, maar enkel voor rijders vanaf 18 jaar. Een team van BMB zal aanwezig zijn voor alle formaliteiten.

In laatste instantie heeft zich ook nog Jens Getteman ingeschreven, samen met enkele sterke Nederlandse jeugdpilootjes.

Lommel kreeg het afgelopen dagen zwaar te verduren, maar van onze man ter plaatse Marcel Van Dun - hij heeft een lief - kregen we enkele foto's van het circuit toe gezonden. De baan zal er prima bij komen te liggen, oordeelt u zelf op basis van de foto's en de toch al bij al redelijke voorspellingen inzake het weer.

Ook Kees van de Boomen komt een duit in het zakje doen. Hij werkte normaliter op de wedstrijd voor zijspannen in Reusel. Die werd jammer genoeg afgelast. Kees "Wooden Shoes" zal In Lommel samen met Léon verslag uitbrengen.14/02/2014 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBakens MotorsportUltimateHaan WheelsMxWorldHPIDesmet MotorsportEmxTradeMxtopshoplaurense motorsShock TherapyTVE SportsBud RacingJepfraLeon SagaertDhondtPutoline