Log in
Thor Header

Outlaw

MXWorld lezers bezochten de AMA SX wedstrijden in California

Het supercross seizoen in Amerika is weer erg goed begonnen met vele mooie en zeer spannende wedstrijden! Een aantal MX World lezers hadden het geluk bij deze eerste 6 wedstrijden aanwezig te mogen zijn doordat ze in samenwerking met Gino Maes en Patrick van den Berg van Trixter Travel een verzorgde vakantie hadden geboekt.

Thor voor hun verhaal en een heuse foto reeks

no img


Tijdens de vakantie zijn er naast het bezoeken van de Supercross wedstrijden ook diverse andere activiteiten gedaan. Er zijn jongens geweest die zelf hebben getraind op banen als Pala Raceway en Glen Helen, er zijn diverse bedrijven en winkels bezocht, er zijn steden bezocht als o.a. Las Vegas, Los Angeles en San Francisco en er zijn diverse Nationale parken bezocht waar we de crossers zich zelfs hebben gewaagd aan een rondrit ter paard i.p.v. de crossmotor. Kortom veel leuke dingen meegemaakt, en vooral veel gelachen!! We kwamen o.a. James en Malcolm Stewart tegen tijdens het uiteten, hebben we jongens naar het hotel moeten dragen na een avondje doorzakken in San Francisco en hebben we Hollywood onveilig gemaakt!!

Het is dan ook erg leuk om de ( Facebook ) reacties van de deelnemers te lezen en hun foto’s te bekijken. Enjoy!

Klik hier om de foto's te bekijken

 

P.S. We zijn volop bezig met de trip voor de finale SX in Las Vegas, je kan een vakantie combineren met de eerste outdoor te Glenn Hellen, als je interesse hebt om mee te gaan mail dan asap naar: gino.maes3@telenet.be

 

Reactie's van de reizigers :

“Vandaag laatste dag USA  met toch wel een zeer mooie afsluiter en dat is de supercross in San Diego! Heb er een super weekje opzitten die ze mij nooit meer afnemen. Sowieso kom ik hier eens terug naartoe! Zo in het verkeerde land geboren! Thx aan Patrick en Loes van den Berg ons deze geweldige reis te bezorgen!”

“Goh wat heb ik een mooie vakantie gehad, alles perfect geregeld veel plezier gehad en alles gedaan wat we leuk vonden! Bedankt en ook de gezellige groep natuurlijk! Tot volgend jaar Mick”

“Goed thuis gekomen van de coolste trip ever...zonder kleerscheuren en met alle koffers terug in Home Town Wetteren, wel een kanjer van jetlag...”

“Zo weer thuis. van super vakantie. echt top gehad. ik wil terug is beter weer dan hier. we hebben mooi 12 dagen gehad met Mathias Van den Hauwe Sofie Boelens Laura Geens Tim Govaert Patrick van den Berg Erwin Jacobs Bart Jacobs was echt top!”

“Ik wil jullie bedanken voor de geweldige vakantie in het mooie Amerika. Omdat het zo goed geregeld was konden we het maximale uit deze reis halen. De hotels waren super! De restaurantjes waren lekker! De groep was TOP, en dat in combinatie met alle vele verschillende dingen die we gezien hebben in 19 dagen was het echt een vakantie om nooit te vergeten! Zeker voor herhaling vatbaar, wat zeker gaat gebeuren. Daisy”

“Een welgemeende dank u voor de fantastische reis die jullie ons bezorgd hebben! De 12 dagen zijn voorbij gevlogen, maar deze leken wel 3 weken! Super wat we op deze kortere periode toch allemaal gezien hebben! Van mooie stranden tot drukke steden, prachtige natuurparken en andere schitterende bezienswaardigheden! Alles was tot in de puntjes gepland en geregeld en dit ook met de nodige aandacht voor ieder zijn wensen. Ook nog aan de groep bedankt voor het toffe gezelschap en de vele grappige momenten! Bij deze geen vaarwel, maar zeker tot nog eens! Mathias en Sofie”15/02/2014 | posted by PGM

no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsLeon SagaertUltimateMxtopshopBakens MotorsportShock Therapylaurense motorsBud RacingTVE SportsJepfraEmxTradeDesmet MotorsportHPIPutolineDhondtMxWorld