Log in
Thor Header

Outlaw

Goed nieuws voor Coldenhoff & Much more!.

In volle voorbereiding naar de GP van Zweden toe viel er goed nieuws te rapen in het Rockstar Energy Suzuki kamp. Glenn Coldenhof zat voor het eerst weer op de motor na zijn knieblessure. Coldenhoff raakte gekwetst op training eind april. Zijn revalidatie was uitgerekend tussen vier of vijf maanden. We zijn nauwelijks twee en een halve maand verder.

Thor voor meer.

 

no img


Coldenhoff: “De eerste twee weken waren bijzonder hard.  Ik heb enorm veel pijn gehad. We hebben nog een lange weg te gaan. Ik heb ondertussen meer dan 1.000 km gefietst, zowel op de weg als met de MTB. Ook binnenshuis werd hard gewerkt. Dat loont zich nu. Mijn eigen arts gaf me deze week groen licht.  Ook mijn chirurg die me opereerde zei dat het er allemaal goed uit zag. Ik had op de mountainbike echt veel druk op de knie gezet. Ik wist dat ik weer kon gaan rijden. Ik weet wel dat ik snel moe zal zijn. Maar ik ga rijden op een omloop vlak bij mijn huis. Die omloop kan ik rijden met de ogen dicht.”

Dit goede nieuws betekent volgens Suzuki nog niet dat hij alsnog te zien zal zijn in enkele GP’s.

Coldenhoff: “Het is nog te vroeg of dit wel of niet zal gaan. Ik focus mij nu totaal op  de revalidatie. We gaan nu echt vooruit en we zullen wel zien waar we uit komen; Gewoon het feit dat ik na twee-en-een- halve maand sta waar ik nu sta voelt goed aan. Ik wil iedereen bedanken die me hierbij geholpen heeft.”

Tot zover het goede nieuws van The Hoff.

Nog uit het Rockstar Energy Suzuki kamp:

Jeremy Seewer reed in Aichwald een ADAC. Hij werd vijfde op de MX2-motor.

Julien Lieber trok naar enkele zandbakken als voorbereiding op Finland en Lommel.

Ook Clement Desalle gaf forfait voor Aichwald. Hij zou niet starten.  

Desalle: “ Ik gaf er acte-de-presence. Ik liet mijn pols nazien na Teutschenthal.  Mijn Duitse dokter deelde mee dat er geen verdere schade was,maar adviseerde me toch  om bijkomend enkele dagen te rusten.

En Kevin Strijbos zagen we winnen in de modder van Kester. Hij is klaar – en hij weet het – voor minimaal een GP-reeks.

Dit weekeinde al? Of volgende week?

 04/07/2014 | posted by Stingray

no img
Mx-discountDesmet MotorsportShock TherapyEmxTradeUltimateMxtopshopHPIDhondtLeon SagaertBud RacingMxWorldBakens Motorsportlaurense motorsHaan WheelsPutolineJepfraTVE Sports