Log in
Thor Header

Outlaw

Bereidt je voor op seizoen 2015 met deze 24MX-racetent van 149 Eu

Je kan er niet om heen. Waar je ook bent, de 24MX 3m op 3m racetent is een bekende verschijning op de cross! Waarom? Omdat geen enkele andere Easy-up tent jou de bescherming, het gemak en de kwaliteit geeft van de beroemde, originele 24MX racetent. Zeker niet aan de waanzinnig scherpe prijs van €149!

Thor it voor meer info of bestel meteen op deze link

no img


Geld uitgeven voor jouw sport is als motorcrosser makkelijk zat... Als je veel centen hebt natuurlijk! Kiezen wat nù precies het grootste verschil maakt voor het kleinste budget, da’s pas een slimme zet. En daar gaat het om met de  vertrouwde 24MX racetent. Nu de aanbevolen verkoopprijs van €549.95 is gedumpt naar €149 is het jouw beurt!

De hoogwaardige 24MX Easy-up racetent biedt bovendien alle specificaties die je niet mag missen:

- Een sterk staal frame met poten en balken met een wanddikte van 2mm
- Dak en wanden in duurzaam PU gecoat polyester
- Makkelijk en snel op te zetten. Het record is 4,7 (!) seconden. Check deze Youtube clip om het te zien: http://www.youtube.com/watch?v=nhgTwnolakc
- Inclusief drie wanden (achterzijde en zijpanelen)
- Geleverd met handige draagtas

Dit is dan ook precies dezelfde tent die wordt gebruikt door het 24MX Honda Racing GP team! De 24MX racetent wordt jouw eigen plek om aan de motor te werken, om je te beschermen van de regen, wind of zon, om je te concentreren voor de wedstrijd of om te relaxen nadien. En als hij niet wordt ingezet op cross voelt de 24MX racetent zich net zo goed thuis op een tuinfeest als op de camping!

Klik hier voor je racetent te bestellen

 10/11/2014 | posted by Marcel

no img
no img
no img
no img
Mx-discountLeon SagaertMxWorldShock TherapyBakens MotorsportJepfralaurense motorsTVE SportsBud RacingDhondtMxtopshopDesmet MotorsportUltimateHaan WheelsPutolineHPIEmxTrade