Log in
Thor Header

Outlaw

SX Bercy 2014 in Stade Pierre Mauroy in Lille

De Europese top supercross is zeker en vast deze van Bercy. Maar het sportpaleis is daar aan renovatie toe. Voor de editie 2014 wijkt de organisatie uit naar het Stade Pierre Mauroy in Lille.

Vlak bij de Belgische deur dus, THOR-ren maar.

no img


Het wordt Frankrijk versus the USA.

De thuisrijders zijn Cri-Cri Pourcel, wereldkampioen Jordi Tixier, Romain Febvre,Dylan Ferrandis, Milko Potisek, Cedric Soubeyras en Fabien Izoard. Ze nemen het op tegen Justin Barcia, Eli Tomac, Justin Brayton, Josh Hill, Weston Reick en de broer van Bubba, namelijk Malcolm Stewart.

Je kan nog gaan zien, maar de zaterdag is al uitverkocht. Zondag zijn er nog tickets. Het programma van zondag aan om 15.00 uur, maar het stadion opent rond 11.00 uur.  De wedstrijden zelf omvatten telkens 2 heats voor de SX2 en SX1, afgewisseld met de Superpole, wedstrijden FMX en animatie.

Motors TV zal verslag brengen. De wedstrijden van zaterdag worden getoond om 10.00 uur en zondag is live vanaf 15.00 uur.

Toemaatje: een verslag van de ISDE 2014 uit San Juan wordt vertoond om 08.15 uur.

De fotos zijn een sfeerbeeldje van onze Gino van vorg jaar (Stade Omnisports Bercy)
 12/11/2014 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountDesmet MotorsportHPIBakens MotorsportUltimateDhondtShock Therapylaurense motorsTVE SportsHaan WheelsBud RacingMxWorldLeon SagaertMxtopshopJepfraPutolineEmxTrade