Log in
Thor Header

Outlaw

Wilvo-Forkrent-KTM 2015 met Frossard, Nicholls en Sterry.

De een heeft zijn zaakjes nu eenmaal vroeger voor mekaar dan de andere. Steve Turner bijvoorbeeld, kent de line-up voor 2015. Jake Nicholls blijft en ook Adam Sterry blijven. Nieuw is Steven Frossard. Een “big fish” in het Wilvo-Forkrent-KTM Team. Wil U meer weten? THOR!

no img


Steven Frossard, vijfde in de MXGP en lid van het winnende MXoN-team stapt over naar KTM onder de Britse vlag. “Na een goed seizoen bleken toch niet veel mensen vertrouwen in me te hebben. Steve daarentegen wel. Ik zal bewijzen dat we zo sterk zijn als de fabrieksteams.”

Jake Nicholls kende geen droomdebuut in de MXGP. Te veel blessures hielden hem te vaak weg van de circuits. Maar de 24-jarige Jake is boordevol vertrouwen: “Na mijn blessure voelde ik dat ik te kort schoot zowel tegen mezelf als het team. We zaten zo goed op schema. Ik hoop dat we vanuit die goede basis verder kunnen werken in 2015. We liggen eigenlijk al voor op schema.”

Derde in het Britse MX2 kampioenschap en goed voor  drie podiums in het EK: het levert Adam Sterry een tweejaars-deal op met Wilvo-Forkrent-KTM. Hij zal het EMX 250 rijden.

Een tevreden Steve Turner: “Het aanwerven van Steven Frossard is een grote stap voor ons. Het legt druk op ons, maar we kunnen daar best mee om gaan. Ik ben best wel opgewonden op wat volgend jaar op ons af komt.”

Bron citaten: TMXNews12/11/2014 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountLeon SagaertMxWorldShock TherapyBakens MotorsportJepfralaurense motorsTVE SportsBud RacingDhondtMxtopshopDesmet MotorsportUltimateHaan WheelsPutolineHPIEmxTrade