Log in
Thor Header

Outlaw

SX Stuttgart: Bayliss en Aranda eindwinnaars

Twee maal rond de 8.000 kijkers op het door Freddy Verherstraeten geprepareerde Hans-Martin Schleyer stadion. Natuurlijk waren de wereldtoppers in Lille aan de slag, maar in Stuttgart werd flink gebikkeld. Zie onder Thor.

no img


We slaan de kwalificaties gemakshalve over en zagen Gregory Aranda de eerste halve finale winnen voor Jack Wayne Owen en Jason Clermont. Filip Neugebauer was de beste in de tweede HF. Hij versloeg Boris Maillard en Micha Musquin.

De finale ging naar Aranda, voor Maillard en Jack Brunell.

Zondag kwam Gavin Faith de neus aan het venster steken door de eerste HF te winnen voor Aranda en Owen. Zach Ames,  vrijdag onzichtbaar,  won de tweede, voor Neugebauer en Thomas Ramette. Musquin moest zich plaatsen via de last chance. De finale werd een USA-aangelegenheid. Fait had eindelijk zijn drive gevonden n won voor Owen en Aranda. De Fransman won het eindklassement voor Owen en Maillard.

DE SX2 deed het via reeksen. Julien Lebeau enDave Versluis wonnen die op vrijdag, maar de Brit Matthew Bayliss nestelde zich op de tweede plaats in de eindstand voor Versluis. Zaterdag  bleven Lebeau en Bayliss winnen. Door zijn regelmaat werd Bayliss eindwinnaar p zaterdag, en ging ook met de totaalzege over beide dagen aan de haal.16/11/2014 | posted by

no img
Mx-discountDesmet MotorsportBud RacingEmxTradeHPIUltimateLeon SagaertBakens MotorsportTVE Sportslaurense motorsMxtopshopDhondtMxWorldShock TherapyHaan WheelsJepfraPutoline