Log in
Thor Header

Outlaw

IceOne Husqvarna Factory: geen blessures aub!

Na het interview met Joël Smets en het Kawasaki persbericht over Villopoto en Rattray sloeg de kolder in onze kop en we begonnen onze contacten aan te spreken. De eerste die thuis gaf was Peter Dirkx, duivel-doet-al bij IceOne Racing Husvarna Factory. Hij moet er, onder leiding van manager Antii Pyhronen, mee voor zorgen dat Max Nagl, Todd Waters en Nathan Watson klaar zijn voor de GP’s. De voorbereiding van het Husqvarna team onder Thor dus.

no img


MXWORLD: “Peter, hoe verliep de winter voor jullie piloten?”

DIRKX: “Ik denk dat we een klassieke voorbereiding hadden. In november werd het nieuwe materiaal uitgebreid aan de tand gevoeld. Dat was natuurlijk nieuw voor Max. Na de testen hebben ze vakantie genomen. Nagl en Todd hebben in hun thuisbasis de winter doorgebracht. Nathan is afgelopen winter  herhaalde malen in Lommel geweest.”

MXWORLD: “Geen buitenlandse stage?”

DIRKX: “Jawel hoor, we zijn pas terug van een trainingskamp in Spanje, in de buurt van Benicassim. Todd is rechtstreeks van Australië naar daar over gevlogen.”

MXWORLD: “En nu de aanloop naar de eerste wedstrijden?”

DIRKX: “De afgelopen week hebben we hier de laatste aanpassingen nog  gedaan. Morgen (vrijdag) vertrekken we naar Sardinië. We rijden met het team het Italiaans kampioenschap.”

MXWORLD: “Is iedereen gezond gebleven? Want vorig jaar hadden jullie een abonnement op het ziekenhuis.”

DIRKX: “Mag het even ja? Vorig jaar was op dat vlak echt wanhopig. Nu is iedereen blessurevrij de winter doorgekomen. Ze zijn topfit de mannen, je gaat er van horen.”29/01/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsMxtopshopPutolineBakens Motorsportlaurense motorsBud RacingDhondtEmxTradeUltimateTVE SportsMxWorldLeon SagaertJepfraHPIShock TherapyDesmet Motorsport