Log in
Thor Header

Outlaw

Persbericht: JTECH Honda klaar voor EK en WK.

Jawel zondag beginnen we er aan. In Le Touquet de “Enduropale”, maar in Sardinië de openingsproef van het Italiaans kampioenschap. Het Italiaans georiënteerde JTECH Honda Team met een Rus, een Belg, een Nederlander en een Brit als rijders, is er klaar voor.

no img


Net als onder andere het Wilvo Nestaan Husqvarna Factory team van Jacky Martens koos ook JTECH voor Sardinië. Jens Getteman, Vsevolod Brylyakov en Nick Kouwenberg kregen er de kans om kilometers op de Honda te zetten. Allemaal op de CRF250R dus.

“De testen zijn voortreffelijk verlopen,” vertelt Vsevolod. “Ik ben al veel eerder met mijn voorbereiding begonnen. De motor is goed, nu werken we nog aan wat details. De cross in Riola is niet heel belangrijk voor mij. Iedere kenner weet dat dit een van de moeilijkste omlopen is die er zijn. Ik wil zien hoe ver ik conditioneel sta tegenover de rest, ondergeschikt aan het resultaat. We zien wel.”

Kouwenberg vindt dat hij al wat verder staat: “Mijn rijden is verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Ik sta heel positief in dit verhaal. De motor is top en het team er rond realiseert wat we van hen vragen. Voor mij is Riola wel een graadmeter ik wil echt vooruit komen in het kampioenschap. En van daaruit verder werken.”

Jens Getteman: “Ik ben verbaasd over de motor. Vorig jaar reed ik in de MXGP, dus de overstap van de 450 naar de 250 is toch wel speciaal. De JTECH-boys hebben schitterend werk geleverd aan de motoren. Tot zover loop alles heel goed. Riola is mijn eerste wedstrijd sinds lang, omdat ik vorig seizoen geblesseerd werd. Maar ik  ben echt ontspannen en kijk er echt naar uit hoe het gaat.

Getteman en Brylyakov starten eind februari in Losail. Kouwenberg en de 150 cc-kampioen 150cc Albie Wilkie gaan medio april aan de slag in het EK, in Arco di Trento.

Credits: JTECH30/01/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsHPIShock TherapyMxtopshopDhondtMxWorldPutolineDesmet MotorsportUltimateJepfraBakens Motorsportlaurense motorsEmxTradeTVE SportsLeon SagaertBud Racing