Log in
Thor Header

Outlaw

KTM trekt de jeugdkaart met Stefan Everts.

KTM verstaat als geen ander hoe je aan de toekomst moet bouwen. De Oostenrijke constructeur zoekt al vroeg naar talent. En naar geschikte begeleiders. Stefan Everts dus.

no img


Stefan zal zich het komende jaar vooral bezig houden met de jongeren die bij KTM een bevoorrechte positie kregen. Dat zijn Jorge Prado (Spanje), Conrad Mewse (GB) en de Nieuw-Zeelander Josiah Natzke. Stuk voor stuk namen die in het WK voor juniores (afgelopen seizoen in Lierneux) een belangrijke rol speelden.

Tienvoudig wereldkampioen Everts was de afgelopen seizoenen manager van het MX2-team. Wie anders dan Stefan beschikt over zoveel ervaring en kennis om die over te brengen op de drie jongeren.

Everts: "De juniors van KTM vertegenwoordigen een boel talent. Zij zijn de toekomst voor het fabrieksteam van KTM. De internationale competitie is veeleisend en de normen liggen steeds hoger. Om klaar te zijn straks moeten ze weten wat ze kunnen en ze moeten zich ook fysiek en mentaal voorbereiden op die uitdaging. Zorgen voor de nieuwe generatie top KTM-piloten staat boven het lijstje met prioriteiten.”

Fotos: KTM30/01/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsHPIShock TherapyMxtopshopDhondtMxWorldPutolineDesmet MotorsportUltimateJepfraBakens Motorsportlaurense motorsEmxTradeTVE SportsLeon SagaertBud Racing