Log in
Thor Header

Outlaw

Video: Bobryshev en Paulin voor HRC Honda in de startblokken.

Onze elektronische brievenbus puilt dag na dag uit van de info. Het lijkt wel overkill na een winter waarin we bij wijlen echt moesten schrapen om nieuws bij mekaar te krijgen. Nu proberen we de overvloed te kanaliseren. Dit item, video inclusief over de HRC-mannen Bobryshev en Paulin.

no img


resideert. Voor de hand liggend want zondag rijden ze er de eerste proef  van het Italiaans kampioenschap.

We laten eerst de rijders aan het woord.

Evgheny Bobryshev: “Ik kijk uit naar de eerste race. Ik voel me sterk en ik ben er klaar voor. Na mijn blessure heb ik mijn training aangepast. In oktober ben ik fysiek beginnen trainen. Dat is flink vroeger tegen andere jaren. Ik begon te trainen uit pure balorigheid omdat het seizoen zo slecht verlopen was. Ik voel me nu een stuk sterker dan vorige jaren.”

“De motor is goed, flink verbeterd tegen die van vorig jaar. Zeker op het vlak van motor en vering. We kunnen nu het material en vole maand testen voor de start van het WK. Dat moet voldoende zijn om die op punt te zetten.”

“Een beetje raar is dat ik de motor mooi vindt. Als kind al was ik gepassioneerd door stickers en zo. De kleuren zijn zoals mijn vaderlandse vlag. Het past perfect bij de kleding voor dit jaar.”

Gauthier Paulin: “Ik hou van deze rode motor. Het is een hele aanpassing. Eind vorig seizoen  paste ik me snel aan en dat is toch wel belangrijk als je van merk en team verandert. Het is een zeer aangename motor om mee te rijden. HRC heeft  de motor exact op mijn maat gemaakt. Nog enkele kleine zaken moeten aangepakt worden.”

 “Het seizoen gaat zo van start. Vandaag testen we nog en morgen is het racen in Qatar. Ik ben zeer tevreden over de mensen rond mij. We willen allemaal hetzelfde en daardoor is de sfeer uitstekend.”

 

En nu kijken naar beelden uit Sardinië: https://www.youtube.com/watch?v=k4U6XmxSZg8

 30/01/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsHPIShock TherapyMxtopshopDhondtMxWorldPutolineDesmet MotorsportUltimateJepfraBakens Motorsportlaurense motorsEmxTradeTVE SportsLeon SagaertBud Racing