Log in
Thor Header

Outlaw

SX: Anaheim, versie III, wat met Roczen en Tickle?

Ze gingen naar Roczen en Tickle kijken in Anaheim. Dat vertelde Joël Smets in zijn interview. We keren even terug naar de SX, voor Anaheim III en de verrichtingen van Roczen, die al kampioen gezien werd na de derde  wedstrijd. Tot hij in Oakland aan de kant werd gezet door een zekere Ryan Dungey…..

no img


Roczen viel van de motor vorige zaterdag. Dat hij van de laatste plaats terug opschoof naar rang 15 vinden ze in de VS machtig. Wij, hoewel toch ook supporter van KR, vinden dat niet. Ken verloor de Red Plate aan Dungey. Daarom plooide hij zich afgelopen week dubbel.

Roczen: “Ik voel me goed op de motoper. Alles is in orde. Ik maak me niet al te veel zorgen over het SX kampioenschap. Ik sta slechts vier punten achter Oakland had een goede cross kunnen zijn, maar ik verknalde het. Dankzij de Oakley bril en de Fox helm was de schade beperkt. Anders had het verhaal slechter kunnen aflopen.”

Roczen miste nog nooit het podium van de vijf maal dat hij in L.A. startte.

Broc Tickle zal er zaterdag niet bij zijn. Hij viel op dezelfde triple als Roczen, maar kon na een bezoek aan het ziekenhuis toch naar huis reizen. Maar hij blijft een week aan de kant.

Tickle: “Ik ben teleurgesteld dat ik niet kan rijden. Maar gelet op mijn voorgeschiedenis met mijn rug  wilde ik toch het doktersadvies volgen. Door te rijden zou ik de blessure mogelijk verergeren. Het herstel is voorspoedig, ik kan trainingsgewijs doen wat ik wil. Ik moet enkel van de motor af blijven. Mijn rentree is voorzien voor San Diego.”30/01/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsHPIShock TherapyMxtopshopDhondtMxWorldPutolineDesmet MotorsportUltimateJepfraBakens Motorsportlaurense motorsEmxTradeTVE SportsLeon SagaertBud Racing