Log in
Thor Header

Outlaw

Creymert Racing klaar voor 2015

Recent was MXWORLD huisfotograaf Gino te gast op een fotoshoot van Creymert Racing Team. Zij zullen in 2015 opnieuw enkele jongeren de kans geven om op topniveau aan motorsport te doen. Een terug- en vooruitblik. Thor voor meer. Klik hier voor de fotoshoot

 

no img


Vooreerst 2014 dat behoorlijk werd afgesloten. Brent Van Doninck haalde in het EMX 250 de vierde plaats. In Matterley Basin stond hij op het hoogste trapje en in Finland was hij goed voor een reekszege. Niet slecht als resultaat voor een eerste seizoen. Meer nog, zowel in het BK als ONK werd een vierde en vijfde plaats behaald. Ondertussen veranderde Brent van Team. Ludovic Brevers reed slechts één wedstrijd, het gevolg van slepende blessures.

Nadien waren Brent en Ludovic lid van het Belgische team (metVincent Genot) voor de toekomstbeker in Baisieux. Daar eindigde ze als derde op het podium, enkel voorafgegaan door Finland en Zwitserland en Brent werd indivueel eindwinnaar.

2015 wordt een Honda jaar. Het Creymert Racing Team krijgt het vertrouwen van de Belgische en de Europese importeur. Ondertussen werd al een stage afgewerkt om de Honda’s duchtig aan de tand te voelen. Het team zorgt er ook wel voor dat niet alleen resultaten worden behaald. Het wil ook dat rijders en materiaal er tiptop uit zien, uit respect voor het materiaal en de sponsoren. In 2015 vertegenwoordigen we met het team de EMX 250. Zo rijden ze ook het ONK en BK, maar dit zonder Anton die in zijn thuisland het Zweeds Kampioenschap rijdt.

De rijders.

Ludovic Brevers blijft. Na een jaar vol ellende in 2014 staat hij er nu sterker bij en blijft werken om er in 2015 te staan.

Creymert Racing : “Ludovic Brevers, vorig jaar ook in ons team, is zeer lang gekwetst geweest. Hij heeft zijn winterprogramma positief afgerond en is klaar om zijn seizoen te beginnen.”

Ingvi  Björn Birgisson  onze IJslander blijft ook in het huidige seizoen. Hij werkt thuis aan zijn conditie.

CreyMert racing: Ingvi Bjorn Birgisson reed vorig jaar ook bij ons in het team en zien vandaag de dag dat hij sterker zal uitkomen dan vorig jaar.

Cedric Mertens, de jongste van de bende, mag er vanaf januari ook weer invliegen. Voor hem wordt het een nationale kalender.

De vierde rijder voor 2015 is de Zweed Anton Gole. Deze 17-jarige gaat ook naar het EK toe en we zijn er van overtuigd dat hij mooie dingen gaat tonen.

Creymert Racing : “Anton Gole en zijn familie hebben we vorig jaar leren kennen. Toen hij in Lommel het EK reed kwam hij zwaar ten val en verbrande zijn linkerarm/hand. Na 2 transplantaties en een zware revalidatie wordt hij klaargestoomd voor het nieuwe seizoen en kijken we ernaar uit wat hij in zijn mars heeft.”

In 2015 vertegenwoordigen we met het team de EMX 250. Zo rijden ze ook het ONK en BK, maar dit zonder Anton die in zijn thuisland het Zweeds Kampioenschap rijdt.

Wij hopen op een blessure vrij seizoen met hopelijk een podium. Dat supergevoel van een podiumplaats hebben we vorig jaar gehad en smaakt naar meer!
Langs deze weg willen wij al onze sponsors bedanken, zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan!

Klik hier voor de fotoshoot

Volg de belevenissen van Creymert Racing op Facebook of op de Creymert Racing website http://www.creymert-racing.be

 12/03/2015 | posted by PGM/Stingray

no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsTVE SportsDesmet MotorsportLeon SagaertJepfraDhondtBud RacingMxWorldShock TherapyPutolineHPIBakens Motorsportlaurense motorsUltimateEmxTradeMxtopshop