Log in
Thor Header

Outlaw

Yvan Van Den Broeck stopt na zware val.

De meervoudige Belgische kampien motorcross was al een jaar of drie actief bij de oltimers. Zaterdag kwam hij in Moresnet zwaar ten val.  De vriendelijke Yvan stuurde volgend bericht de wereld in: „ Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik definitief stop met moto-cross. Na mijn zware val van vorige wedstrijd te Moresnet en weerom flink gehavend te zijn, (ben ditmaal door het oog van de naald gekropen) heb ik beslist om alleen nog als toeschouwer naar de wedstrijden te komen omdat mijn lichaam de laatste jaren TE veel heeft te verduren gehad ! Een mens blijft geen verwittigingen krijgen hé! Ik zou graag langs deze weg alle mensen die betrokken zijn bij het oldtimer gebeuren zoals: bestuur en leden BOTC, piloten en vrienden, willen bedanken voor de toffe periode die ik heb mogen beleven op de old-timer crossen.

Dank en tot op één van de volgende crossen.  Ivan.

Wel Yvan, genoeg is genoeg, en als het nu de tijd is, oke.

We hebben vroeger van je genoten, ook al supporterden we voor uwe rivaal, den Dré. Recent ook weer bij de oldtimers.  Sportief was je een voorbeeld voor de anderen. Geniet van de crossvrije jaren.

no img
28/05/2015 | posted by Stingray

no img
Mx-discountUltimateLeon SagaertHaan WheelsShock TherapyMxtopshopJepfraHPIlaurense motorsMxWorldDesmet MotorsportBakens MotorsportBud RacingPutolineDhondtEmxTradeTVE Sports