Log in
Thor Header

Outlaw

Strijbos past voor Villars-sous-Ecot

Kevin Strijbos blijft last hebben van zijn rechter duim. Na een meer dan geslaagde rentree in de GP van Spanje, Rhenen en Wuustwezel speelt de duim weer op.

no img


“Het is zo frustrerend. Na 10 minuten rijden  begint de duim ontzettend pijn te doen. Ik ben teleurgesteld dat ik weer een race moet missen. We gaan overleggen met de specialisten om dit euvel voor altijd op te lossen. Na Villars is er een GP-vrij weekeinde. Ik kan alleen maar vooruit blikken naar Maggiora.”

Clement Desalle miste de GP-zege in Matterley van een haar. Het werd zijn zesde podium van het jaar en hij staat nog altijd op twee in de WK-stand. Enkel in Spanje stond er geen Desalle op he podium. Aan de ene kant staat Desalle nu terug op vier punten van de leiding in het WK, maar de GP-score parkeert op nul.

“Als je kampioen wil worden moet je ook GP’s winnen. Dus ik kijk er elke keer naar uit en ik probeer mezelf te verbeteren. Ik ben regelmatig, dat is goed, maar ik zoek achter een zege.”

De omloop in Villars is relatief nieuw voor Glenn Coldenhoff en Jeremy Seewer. Coldenhoff:” Ik heb hier een keer een EMX250 gereden. Ondertussen is de baan fel gewijzgid. Er zijn veel offcamber bochten. Deze week gaan we daar nog speciaal op trainen in Frnakrijk. De last van de blessure ligt achter de rug.”

Voor Seewer is het bijna een thuiswedstrijd, tegen de Zwitserse grens. “Het is de wedstrijd die het dichtste bij huis ligt. Ik schat anderhalf uur rijden. Zo komen er wellicht extra fans kijken Ik reed hier eerder op de 65 cc.”

 29/05/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountUltimateLeon SagaertHaan WheelsShock TherapyMxtopshopJepfraHPIlaurense motorsMxWorldDesmet MotorsportBakens MotorsportBud RacingPutolineDhondtEmxTradeTVE Sports