Log in
Thor Header

Outlaw

Dungey en Musquin rijden GP in Glen Helen!

We herinneren het ons niet meer zo goed, maar werd de vorige GP in Glen Helen werd die niet gekenmerkt door de afwezigheid van de Amerikaanse toppers? Dat zal dit jaar anders zijn. KTM liet weten zijn supersterren in te schrijven.

Thor.

no img


KTM kondigt aan dat het complete Red Bull KT fabrieksteam van beide kanten van de oceaan zal start in Glen Helen. De laatste WK-wedstrijd wordt gereden op 20 september, één week voor de MXoN.

Niet alleen de profs zoals Ryan Dungey en Marvin Musquin (winnaars SX-titels en momenteel twee en een in de nationals) zullen er bij zijn. Ook BTO Sports KTM (Justin Brayton, Andrew Short) en Troy Lee-Lucas Oil-KTM (Jessy Nelson, Shane McElrath zullen de omloop oranje kleuren.

Pit Beirer, de baas bij KTM, liet weten dat dit een unieke gelegenheid was om de beste crossers ter wereld tegen mekaar te laten strijden.

“We gaan naar Glen Helen met all onze fabrieksrijders uit de MXGP en de US Motocross series. Het zal onze rijders bij mekaar brengen, en de Amerikanen de gelegenheid te geven om het tegen de beste rijders ter wereld op te nemen. We willen dat de laatste GP van het seizoen eentje wordt voor de geschiedenisboeken. Ik hoop dat alle Amerikaanse top teams onze uitnodiging aanvaarden en mee komen racen in Glen Helen.”

Beirer voegde nog toe dat alle teams en boven al de motorcross wel kunnen varen van het hoge niveau van deze wedstrijd. Anders dan de teamwedstrijd is dit er eentje voor de persoonlijke glorie.29/05/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountUltimateLeon SagaertHaan WheelsShock TherapyMxtopshopJepfraHPIlaurense motorsMxWorldDesmet MotorsportBakens MotorsportBud RacingPutolineDhondtEmxTradeTVE Sports