Log in
Thor Header

Outlaw

Mee doen aan de Dutch Supercross in Zuidbroek?

Op 30 en 31 oktober en op 1 november 2015 zullen de Eurohallen in Zuidbroek (Groningen) weer op hun grondvesten daveren. Voor de vijfde maal organiseert men daar de Dutch Supercross. Voor deze jubileumeditie moest men wat schuiven met de data, om een echt volwaardig internationaal deelnemersveld aan te kunnen trekken. Er zijn al een aantal Belgen ingeschreven. Maar er is nog ruimte. Hoe je kan inschrijven zie je onder Thor!

Credits: dutchsupercross.nl

no img


Zuidbroek is gelegen in het noorden van Nederland, vlak tegen de Duitse grens. Iedere jaar is er enorme publieke belangstelling voor deze wedstrijd.

Vorig jaar werd de SX1-klasse gewonnen door Mika Musquin, jawel de snelle broer van Marvin. Hij versloeg Valentin Teillet en Filip Neugebauer, namen die in het WK hun sporen verdienden. In de SX2 bleef de zege in Nederland met Dave Versluis voor  Adrien Lopes en Guillaume Fegli..

Het circuit in de Eurohallen wordt aangelegd door…. jawel onze Freddy Verherstraeten. Hij is in Europa zowat de meest gevraagde parcoursbouwer. Het wordt een mooie technisch veeleisende piste met alles er op en eraan wat een SX zo spectaculair kan maken. Het rennerspark is volledig op verhard. Naast de wedstrijden is er een hele brok animatie voorzien, maar we willen U nog niet alles vertellen.

De programmering biedt ruimte aan de beginnende, de gevorderde en de toprijder. De inschrijvingen gebeuren volledig digitaal via deze link: http://www.dutchsupercross.nl/inschrijven .

Belgen, laat u niet kennen en grijp deze gelegenheid aan.08/09/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountDesmet MotorsportHPIBakens MotorsportUltimateDhondtShock Therapylaurense motorsTVE SportsHaan WheelsBud RacingMxWorldLeon SagaertMxtopshopJepfraPutolineEmxTrade