Log in
Thor Header

Outlaw

GPR Promo MX Team: Thomas Vermijl top tien in ADAC Youngster Cup Gaildorf

Thomas Vermijl van het GPR Promo MX Team heeft in de laatste wedstrijd om de ADAC Youngster Cup in Gaildorf een top tien plaats weten te behalen. Thomas begon sterk aan het weekend.  In de tijdtraining sloot hij de sessie af op een achtste tijd.

Thor!

no img


Thomas  zat er goed bij na het vallen van het starthek en wist in de beginfase gelijk een aantal plaatsen winst te boeken. Helaas moest hij tegen het einde van de wedstrijd het tempo iets laten zakken omdat de motor olie verloor. Hij  kwam op een nette tiende plaats over de finish. Weerom een puike start in de tweede manch. Helaas kon hij ditmaal niet goed in zijn ritme komen. Hij zakte terug van de twaalfde naar de zestiende plaats. In de ADAC Youngster Cup eindigt Thomas zeventiende.

Joel trainde als achttiende, maar ging won de herkansing. Na een slechte start begon Joël in te halen. Hij moest uitwijken voor een rijder in onbalans en kwam buiten de baan ten val. Een opgave volgde. Ook de slotrace zou gekenmerkt worden door twee valpartijen. Toch werd Joël elfde in de Junior Cup.

Kevin Wouts moest in de eerste manche afrekenen met een tecnisch probleem aan het voorwiel.  Hij startte als twaalfde in de slotreeks, maar wed onderuit gereden. Vanaf de laatste plaats sloot hij af als 23ste. Voor Kevijn een weekeinde om snel te vergeten.

Raf Meuwissen en Rob Van De Veerdonk konden zich zaterdag niet kwalificeren.

 09/09/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountHaan WheelsPutolineDhondtMxWorldJepfraTVE Sportslaurense motorsBud RacingShock TherapyHPIMxtopshopLeon SagaertDesmet MotorsportUltimateEmxTradeBakens Motorsport