Log in
Thor Header

Outlaw

Op naar Leon: Suzuki en Coldenhoff.

Na het uitvallen van Clement Desalle en recent ook Kevin Strijbos, moet Glenn Coldenhof het in de MXGP alleen zien te redden voor Suzuki in Léon en straks in Glen Helen. Hoe kijken ze bij Rockstar Energy Suzuki naar de voorlaatste GP?

Thor!

no img


Coldenhoff staat achtste op 33 punten van Jeremy Van Horebeek en 37 punten voor op Todd Waters. Wellicht gaat de winnaar van Kegums die plaats beschermen.

Zijn voorbereiding: “We zijn twee dagen naar Frankrijk geweest met het Nederlandse team voor de MXoN. Woensdag reed ik geweldig. Ik ben ook even naar het huwelijksfeest van een goede vriend geweest, om nadien in Gaildorf mijn ADAC-trofee op te halen. Voor de rest heb ik mijn conditie op peil gehouden, vooraleer af te reizen naar Mexico.” En hij gaat verder: “Ik hou niet echt van de ondergrond in Mexico. Ze zeggen dat het gaat regenen, dus we zullen wel zien of dat iets verandert. Ik ben achtste in het WK en het ziet er naar uit dat ik daar ga finishen. Maar er kan van alles gebeuren. Ik blijf gefocust. Mijn doel was de Top Tien halen. Het ziet er naar uit dat ik dat ga halen.”

Coldenhof deelt zijn werkplaats met Jermey Seewer en Brian Hsu. Brian is pas aan zijn tweede GP toe, maar Seewer lijkt de top vijf te halen. Hij volgt op 6 punten van Valentin Guillod.

Seewer: “Ik kijk uit naar de slotraces. Ik ben fit en de snelheid lijkt overzee een stuk beter. We gaan naar  een harde baan. Jammer want ik begon het zand leuk te vinden. Ik kweekte er zelfs snelheid aan. Leon is een vlakke baan met jumps. Ik hou er van. De hoogte speelt wel een rol bij het afstellen van de motoren.”10/09/2015 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountHaan WheelsPutolineDhondtMxWorldJepfraTVE Sportslaurense motorsBud RacingShock TherapyHPIMxtopshopLeon SagaertDesmet MotorsportUltimateEmxTradeBakens Motorsport