Log in
Thor Header

Outlaw

Op naar Leon: Honda met Paulin en Bobryshev.

Niettegenstaande het WK MXGP reeds is beslist, gaan Gauthier Paulin en Evgheny Bobryshev er alles aan doen om hun tweede en derde plaats te consolideren. Tussen de beide Honda-rijders is een verschil van 37 punten. Ze gaan mekaar dus niet in de weg rijden. Achter Evgheny is er ook niet veel gevaar meer.

Thor!

no img


Wat nog wel mee speelt – niet voor de gewone fan, maar voor de fabrikant – is dat Honda bij de constructeurs nog wat plaatsen wil goed maken.

Gauthier Paulin: “ Ik hou van de baan in Mexico. Ik won er de wedstrijd vorig jaar, dus dat zit wel goed. Alles kan echte gebeuren en we zullen wel goed opletten dit wekeinde. Vooral het weer kan een rol spelen.”

Evgheny Bobryshev: “Ik miste vorig jaar de race. Mijn doel is het veilig stellen van de derde plaats in het WK. Ik heb tot nog toe een goed seizoen gereden.Ik wil in die richting verder werken.

 

 10/09/2015 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountPutolineUltimateDhondtLeon Sagaertlaurense motorsEmxTradeJepfraShock TherapyHPIBud RacingDesmet MotorsportHaan WheelsTVE SportsMxtopshopBakens MotorsportMxWorld