Log in
Thor Header

Outlaw

24MX Honda verwelkomt Matiss Karro

Wellicht is het team nu rond. Na Ken De Dycker bevestigt 24MX Honda Racing  de komst van Matiss Karro. De 24-jarige  Karro keert terug in het FIM MXGP Wereldkampioenschap na een seizoen van internationale wedstrijden.

no img


Karro, bijgenaamd ‘the Arrow’, maakte naam door zijn aanvalslust en sterke starts. In 2008 wist de rappe Let zich te onderscheiden als toekomstig toprijder door zijn FIM 125cc junior wereldtitel. Hoewel Matiss knappe resultaten boekte in de MX2, met ondermeer een Britse titel op zijn palmares, voelt hij zich beter thuis op een grotere motor. Vorig jaar behaalde hij zijn beste eindresultaat in het WK met een 13de plaats.
Hoewel Karro een sterrenstatus heeft in het Baltische motorcross is hij minstens even populair in Groot-Brittannië waar hij het grootste deel van zijn professionele carrière doorbracht. De combinatie van ‘n spectaculaire rijstijl en een vrolijk karakter maken Matiss tot een rijder die overal waar hij komt vrienden en fans maakt!
Als jeugdrijder verkoos Karro al rode motoren en aangezien hij het voorbije seizoen op de CRF450R reed, is hij erg vertrouwd met Honda.

Matiss Karro: “Ik moet zeggen dat ik het rijden op het allerhoogste niveau wel heb gemist. Daarom is het natuurlijk fantastisch om terug te komen in MXGP! Dat ik op de CRF450R blijf, is mooi meegenomen want ik heb er een goed gevoel mee. Ik kijk er dan ook naar uit om met het 24MX Honda Racing team te gaan samenwerken. Zeker omdat ik weet dat ik er met heel ervaren mensen aan de slag ga. De laatste twee seizoenen hebben me veel geleerd. Nu is de uitdaging om daarop verder te bouwen en te laten zien wat ik kan tegen de beste rijders ter wereld. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

Marc Boone, teambaas 24MX Honda Racing: “Als je met Matiss praat, is het moeilijk om niet enthousiast te worden. Het is ook iemand die vol overgave racet! Matiss is getalenteerd, werkt hard en geeft altijd het volle pond. Dat dwingt respect af. Bovendien ligt hij ook goed bij fans en media. Van onze kant gaan we er alles aan doen om hem te helpen zodat hij zijn doelen kan bereiken.”

Davy Dousselaere, Honda Motor Europe off-road manager: “Ik ben heel blij Matiss Karro opnieuw te verwelkomen in de Honda familie. Matiss is een rijder die al even op onze radar stond omdat hij veel te bieden heeft. In het verleden heeft hij al bewezen dat hij de kwaliteit en de snelheid heeft om voor top-10 plaatsen te strijden. En als het aankomt op inzet en fitness dan is hij zelfs een voorbeeld. Voeg daar het professionalisme van het team en de prestaties van de Honda CRF450R aan toe dan weet je dat ‘The Arrow’ iemand is om in het oog te houden volgend jaar.06/11/2015 | posted by Stingray

no img
Mx-discountMxtopshopShock TherapyEmxTradeTVE SportsHPIlaurense motorsJepfraDhondtHaan WheelsDesmet MotorsportBud RacingBakens MotorsportLeon SagaertUltimateMxWorldPutoline